czyli ~200 bedzie, wiec naprawde ladnie no i dobry do upalaniana na czerwonym polu bez stresuLCQ pisze:będzie mocny N/A
No ale jednak psss to pssss
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
czyli ~200 bedzie, wiec naprawde ladnie no i dobry do upalaniana na czerwonym polu bez stresuLCQ pisze:będzie mocny N/A
chciałem zawsze ładnie brzmiącą wiertarke z logo VW i do tego dąże jak turbo to tylko RWD i tylko powyżej 300 PS wtedy auto zbiera się do setki swietnie, wyniki na 1/4 sa o niebo lepsze, nawet gdyby zrobić ibize 360-380 konna liczmy z 1,8T(kolega z forum ibizy ma taką) to średnie czasy to ok 13 sek na 402,5m , a liczmy 360-380 konnym RWD to już jakieś 11,5, chodzi mi o to że albo się bawić dobrze (jak teraz robie z ibi) albo iść w profi, za jakiś czas pójde w drugą strone ale pierw zrobie to co chciałemMatijas pisze:czyli ~200 bedzie, wiec naprawde ladnie no i dobry do upalaniana na czerwonym polu bez stresu
No ale jednak psss to pssss
heheh, mikołaj miał duży wór , teraz trzeba o gwiazdce pomyślećMatijas pisze:Chyba sobie przedwczesna gwiazdke zrobiles
co tam robią pudełka Fortuna LineLCQ pisze:2)Kit regenecacyjny Febi
tego też nie rozumie, to przecież zwykłe łożyska po 20zł za kpl na koło a nie żadne sportoweLCQ pisze:3)łożyska sportowe o większej wytrzymałości:
Fabian LDZ pisze:co tam robią pudełka Fortuna Line
dzięki kolego!LCQ ciekawe modzisz w tej Ibizie, nie zła maszynka... ze sportowym zacięciem
dzięki no i zapraszamFabian LDZ pisze:Świetny projekcik, Iza zaskakuje na pewno nie jednego na drodze, na pęwno będe śledził temacik
a tak z innej beczk (takie zboczenie zawodowe)
kolega miał mi febi załatwić i nie było i wzioł to, troche spieprzył robote hehe, ale jeszcze nie montowałem ich, więc chyba na febi zamienieFabian LDZ pisze:co tam robią pudełka Fortuna Line
powiem ci że opieram to na kumplu który masakruje wszedzie swoje auto i naprawde mocne sa te łozyska oryginaly sypały mu się bardzo szybko,inny jezdzi na nich bardzo długo i ejst zadowolony na maxa, pamietam jak je zapodalismy to odczucia byly lepsze niz oryginaly..... zobaczymy jak będzie , dam znać ile u mnie wytrzymaja..... oryginały wytrzymału u mnie niecały roktego też nie rozumie, to przecież zwykłe łożyska po 20zł za kpl na koło a nie żadne sportowe
na pewno będe zaglądał bo projekcik ciekawyLCQ pisze:dzięki no i zapraszam
zamieniaj tą fortunę szybko na febiego albo jeszcze lepiej na Lemfoerdera bo na fortunie długo nie pojeździszLCQ pisze:kolega miał mi febi załatwić i nie było i wzioł to, troche spieprzył robote hehe, ale jeszcze nie montowałem ich, więc chyba na febi zamienie
wiem że to dobre łożyska bo też nimi handluje ale zdziwiło mnie określenie "wzmocnione sportowe"LCQ pisze:powiem ci że opieram to na kumplu który masakruje wszedzie swoje auto i naprawde mocne sa te łozyska oryginaly sypały mu się bardzo szybko,inny jezdzi na nich bardzo długo i ejst zadowolony na maxa, pamietam jak je zapodalismy to odczucia byly lepsze niz oryginaly..... zobaczymy jak będzie , dam znać ile u mnie wytrzymaja..... oryginały wytrzymału u mnie niecały rok
racjaFabian LDZ pisze:zamieniaj tą fortunę szybko na febiego albo jeszcze lepiej na Lemfoerdera bo na fortunie długo nie pojeździsz
napewno nie wybitne, ale dają rady i to jest ważneFabian LDZ pisze:wiem że to dobre łożyska bo też nimi handluje ale zdziwiło mnie określenie "wzmocnione sportowe"
pozdr
moc jest dobra, jutro będzie lepsza , zakładam narazie same popychacze i wałki, sprężyny/podkładki albo zostaną dalej u mnie albo ida do GTO, za to będzie nastepna modyfikacjamalutki pisze:a jak z moca? masz jakies dane?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości