ESP nie działa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ESP nie działa
kupiłem golfa podobno z ESP jest guzik i nic więcej czy jest taka możliwość że się spalił bezpiecznik jeżeli tak to który to a może przekaźnik jakiś chyba że wstawili tak żeby sobie był ten guziczek
Qto pisze:po czym stwierdzasz że ESP nie działa?? Wciskasz guzik, zapala się kontrolka na zegarach, wtedy ESP jest wyłączone. Wsiskasz jeszcze raz kontrolka gasnie a ESP działa...przy agresywnym skręcie wyczuwa się kiedy ESP się załącza...oczywiście nie polecam takich prób na drogach publicznych
właśnie ona w ogóle się nie pali ta kontrolka w zegarach
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
to może kontrolka się przepaliła, gdyby ESP było niesprawne to powinna się palić. Jak przekręcisz kluczyk w stacyjce to nawet na chwilę się nie zapala? Może przestestuj auto na jakiejś piaszczystej drodze...
a co do bezpieczników to ja co jakiś czas, przeważnie na wiosnę, sprawdzam wszystkie bezpieczniki...
a co do bezpieczników to ja co jakiś czas, przeważnie na wiosnę, sprawdzam wszystkie bezpieczniki...
Ostatnio zmieniony wt paź 14, 2008 18:13 przez Qto, łącznie zmieniany 1 raz.
Albo padł Ci któryś z czujników albo padł lub pada czujnik stopu przy pedale, sprawdź czy masz światła stopbogo6 pisze:Podłącze sie do tematu...ja mam odwrotnie tzn pali mi sie cały czas kontrolka i nie mogę jej wylączyć:/ nie wiem czym to jest spowodowane bo wczoraj jeszcze włanczalem i wyłanczałem normalnie a dzis lipa:/ Zaznaczam ze na drodze tez nie świrowałem
valerio