aw69 pisze:Seria MK4 ARL 1.9 TDI 150KM 320Nm
Mody: TURBO WYDECH FMIC WAŁEK SPRZĘGŁO DOLOT - reszta seria, po ostatnim hamowaniu 261KM 452Nm, czy silnik wykazuje zużycie kiedy mam juz na modach przejechane 130tyś km, NIE
Czy zapierd......dalej, TAK
Wiec o co chodzi??
Trzeba wiedzieć co i jak zrobić zeby było dobrze
Pozdrawiam
Bez przesady - teraz to juz pojechales po bandzie....daj mi tego swojego MKIV serie ARL przegonie ją deczko po trasie zobaczymy czy to taki w 100% bezpieczny i bezawaryjny setup, czy jednak popłynie zupa aluminiowa przez wydech
Ty wiesz jak obchodzic się z autem ktore ma takie przyrosty wzgledem seri ja tez wiem, ale moge dać sobie rękę uciąć ze robiąc klientom takie mocne mody na max pompek, 90% aut wraca do firmy na lawecie z pretensjami.
Takie porównananie aut z mocnymi modami tutaj jest wogole nie na miejscu
Mogę Ci podać w Polsce kilka takich firm które takie rzeczy robią. Przynajmniej 4. jak się nie znasz na czymś to się nie wypowiadaj. Lub przykro mi jeżeli ktoś coś zrobił Ci przy samochodzie i teraz Cie to boli.
Po bandzie to najwyżej ty jedziesz, ale jeżeli chcesz się przekonać, jaki problem żeby przyjechać, zapraszam

.
Ty się na temat porównywania możesz wypowiadać????. A miałeś kiedyś taki samochód, bo tez mogę przynajmniej 20 takich wymienić i przedstawić opinie klientów którzy są zadowoleni z modyfikacji.
Nie na miejscu to najwyżej jest to, że nie widziałeś takiego samochodu,a od razu z jakimiś lawetami wyjeżdżasz. Jak zielonego pojęcia nie masz o tym jak się to robi, to nie wypowiadaj się na temat naszych modyfikacji :green_fuck:
Obchodzenie się z autem: nie

mnie
Ja potrafie zrobić szybką fure

, ty najwidoczniej nie skoro mówisz ze przy takich mocach pompki są na maxa.
Ponieważ temat zaczyna się sprowadzać do sporów, odstępuje od jakiegokolwiek następnego posta, wyraziłem swoja opinie na ten temat. Pozdrawiam wszystkich
[ Dodano: 14 Paź 2008 23:04 ]
aw69 pisze:Ja bym jeszcze radził chłodnice oleju i myślę że nawet po trasie dłużej będzie można po gonić takie auto
No wszystko fajnie, ale co z temp. spalin ?
mam zamontowany wskaźnik EGT, max tem na 6 biegu z gazem w podłodze 840 C. Jakies pytania masz jeszcze to kieruj je na priv.
Zapraszam na pokaz!!
[ Dodano: 14 Paź 2008 23:12 ]
Rapix pisze:Ja bym jeszcze radził chłodnice oleju i myślę że nawet po trasie dłużej będzie można po gonić takie auto

To zawsze jest dobry pomysl, chłodnica daje naprawde dużo