alarm laserline 989
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
alarm laserline 989
witam.padl mi niedawno akumulator.odpalalem autko na kablach majac wlaczona syrene alarmu gdyz niemoglem jej wylaczyc gdyz byl za slaby akumulator podtrzumujacy alar.(duzo opisywania co i jak z tym)no i w tym czasie zjaral sie transformator w centralce alarmu.jest to transformator tylko do syreny(na 99%)jest przed nim tranzystor.teraz niewiem jaki tam przychodzi transformator.niema zadnych oznaczen nic.tylko napis ITACOIL.wie ktos z was jaki to tym lub ma na zbyciu taką centralke.cala centralka dziala wszystko ok tylko niema sygnalu dzwiekowego.
-
- Nowicjusz
podlaczylem zewnetrzna syrene co prawda niema sygnalu przy zamykaniu otwieraniu drzwi ale syrena dziala przy zadzialaniu alarmu,jutro ci moge wyslać na meila schemat alarmu abys wiedzial gdzie zewnetrzna syrene podlaczyc
Ostatnio zmieniony wt lip 07, 2009 10:47 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
kup najzwyklejsza syrenke za parenascie zloty,na górze masz opis "dodatkowe wyjscie 12v+ na dodatkowa syrenke czy powiadomienie.."wiec wiadomo plus syrenki tam a minus do aku.tylko dobrze popatrz jak jest wtyk abys odwrotnie niepopatrzal,wtyk ma po srodku wybrzuszenie jak na rysunku
[ Dodano: Wto Lip 07, 2009 14:29 ]
nieukrywam ze schemat zdobylem po kilku dniach dzwonienia po serwisach itp...jeden pan z grzecznosci mi go wyslal.stwierdzil ze te centralki byly stosunkowo drogie i serwis był uciązliwy dla klijenta który wolał nową tanszą produkcje niz naprawe owej.ale ja jestem z niej zadowolony,zadnych falszywych alarmow itp itp..
[ Dodano: Wto Lip 07, 2009 14:29 ]
nieukrywam ze schemat zdobylem po kilku dniach dzwonienia po serwisach itp...jeden pan z grzecznosci mi go wyslal.stwierdzil ze te centralki byly stosunkowo drogie i serwis był uciązliwy dla klijenta który wolał nową tanszą produkcje niz naprawe owej.ale ja jestem z niej zadowolony,zadnych falszywych alarmow itp itp..
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz