dziwne strzały na benzynie
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
dziwne strzały na benzynie
witam, dodajac gwaltownie gazu slysze czasem takie pierdniecia... nie wiem czy to z dolotu cyz skad, ale dzieje sie to na benzynie. co to moze byc?
zxcv2, na deszczu czy tylko jak jest sucho ? dziwne ze tylko sie dzieje na benz.
MK5 GTI++ viewtopic.php?f=90&t=565944" onclick="window.open(this.href);return false;
IBIZA na bonusie viewtopic.php?t=245433" onclick="window.open(this.href);return false;
MK3 VR6 viewtopic.php?t=57882" onclick="window.open(this.href);return false;
IBIZA na bonusie viewtopic.php?t=245433" onclick="window.open(this.href);return false;
MK3 VR6 viewtopic.php?t=57882" onclick="window.open(this.href);return false;
to czemu ty się dziwisz i zadajesz głupie pytania?? Jak masz uszkodzona przepływkę to zarówno może go zalewać jak i mieć za ubogo. Podmień na próbę od kogoś sprawną przepływkę i się okaże...zxcv2 pisze:jak jest sucho. mam uszkodzoną przepływke, ma to cos do tego? jak dodam gwałtownie gazu to sie dusi i strzela. kable nowe beru, świece nowe beru platynowe. Strzały na benzynie.
"Red Devil" Golf mk2 ABVT 4motion 722PS 855Nm ?second car
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
to samo miałem w MKI, przepływka była walnieta i dodatkowo czujnik połozenia wałka rozrząduszymonrs pisze:to czemu ty się dziwisz i zadajesz głupie pytania?? Jak masz uszkodzona przepływkę to zarówno może go zalewać jak i mieć za ubogo. Podmień na próbę od kogoś sprawną przepływkę i się okaże...zxcv2 pisze:jak jest sucho. mam uszkodzoną przepływke, ma to cos do tego? jak dodam gwałtownie gazu to sie dusi i strzela. kable nowe beru, świece nowe beru platynowe. Strzały na benzynie.
no pewnie ze moze sie tak dziac... przeplywka to 1 z glownych rzeczy co powoduje ze auto nei jedzie jak powinno mi sie mulilo...
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !