Problem z radiem

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
bartez
JVC KLIKA
JVC KLIKA
Kontakt:

Problem z radiem

Post autor: bartez » sob gru 11, 2004 21:59

Mam problem z radiem przez jakiś czas w golfie III miałem wyciągnięty akumulator i teraz się rozkodowało jest to radio VW alfa i nie wiem jak mogę wpisać kod do tego radia bo kod znam ale nie wiem jak go wpisać proszę o kontakt na gg albo na forum.proszę o szczegółowe napisanie krok po kroku co zrobić
Ostatnio zmieniony wt lut 03, 2009 17:00 przez bartez, łącznie zmieniany 1 raz.

kondzio2001

Post autor: kondzio2001 » sob gru 11, 2004 22:24

O ile dobrze sobie przypominam to musisz przytrzymac na raz dwa przyciski ta+tp po kilku sekundach bedziesz mogl przyciskami 1,2,3,4 ustawic kod przyciskajac odpowiednio tyle raz kazdy przyciska az pojawi sie odpowienia cyferka i nastepnie jeszcze raz nacisnac na raz dwa przyciski. To chyba byloby na tyle :bigok: jesli nie te dwa to sprobuj inna kombinacje klawiszy :pub:

Awatar użytkownika
Panek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Panek » ndz gru 12, 2004 13:47

hehee kolega bartez jest w o tyle komfortowej sytuacji ze ma kod,
takowego szczescia niemialem,zmuszony bylem kupic radio /byl kaseciak /rozkodowanie na wolumenie mozna zawsze zrobic jak ktosik nima kodu/

..::!!!!najlepsza muzyka to ryk silnika!!!!::..

atek89
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: atek89 » wt lut 03, 2009 15:07

Panek, Hej też mam podobyn problem mam golfa mk2 i radio gamma II bp i tu tkwi rzecz jest zakodowane i potrzebuje kod nie wiesz jak go mogę zdobyć :crazy:

Z góry wielkie dzięki

mateo

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”