Witam problem polega na tym, ze grzebiac przy kruccu chlodzenia wyleciala mi z rak srubka i wpadla do otworu w skrzyni biegow jak sadze... jak silnik jest wlaczony to przez ten otwor widac jak sie cos tam obraca... wlasnie w ten otwor wpadla sruba i nie wiem co z tym fantem zrobic :/
Wydaje mi sie ze skoro to niezasloniety otwor w skrzyni to znaczy ze albo wpadniecie tam czegos nie jest wielkim problemem albo gdzies od spodu da sie to wyciagnac?
Nie wiem co robic :/ nie chce rozwalic skrzyni... da sie tam "zagladnac" jakos od spodu zeby ta srubka wypadla?
Nietypowy problem - cialo obce w skrzyni biegow (automat)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nietypowy problem - cialo obce w skrzyni biegow (automat)
Ostatnio zmieniony wt paź 07, 2008 07:52 przez fifel, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
Z tego co pamietam to sa tam jakby 2 otwory, czyli rozumiem ze powinny byc 2 korki?? ma ktos fote jak powinno to wygladac?prezesso pisze:od dołu przy skrzyni jest półokrągła blacha, jak ją odkręcisz, będziesz mógł sięgnąć część, która ci tam wpadła.
Otwór od góry powinien być zasłonięty plastykowym korkiem.
I czy ta blache da rade odkrecic nie wjezdzajac na kanal?
- Paweł Marek
- V.I.P.

To silnik 1,6 o oznaczeniu RF z automatem.Paweł Marek pisze:fifel, pisz typ silnika, chociaż pojemność jak typu nie znasz.
Da rade wyciagnac ta srubke bez wjezdzania na kanal??
[ Dodano: 07 Paź 2008 13:17 ]
Po odpaleniu silnika problem sam sie rozwiazal ;] srubka wypadla sama od spodu ;p
dziekuje za wszystkie odpowiedzi
Ostatnio zmieniony wt paź 07, 2008 13:19 przez fifel, łącznie zmieniany 2 razy.