Przeróbka lusterek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Przeróbka lusterek
Czy da sie jakoś usunąć ta regulacje manualna z lusterek tak żeby ustawiać je samym szkłem???? czy raczej trzeba kupować już bez regulacji??
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mam cel bo potrzebuje te otworki a nie chce robić nowych , odkąd mam golfa to może 2 razy użyłem tej regulacji wiec nie jest mi aż tak potrzebna!miś fazi pisze:jak usuniesz linki regulacji i zostanie sam mechanizm w lusterku , to szkło będzie latać jak żyd po pustym sklepie , jaki masz w tym cel żeby to wymontować ? lepiej Ci macać ręką po szkle
ja mam tak mały i ciasny parking że często musze przestawiac lusterka , a Ty jak masz taką wole , ale tak jak chcesz sie nie da , jedynie odkręcić mechanizm od drzwi i schować go w środku drzwi
[ Dodano: 05 Paź 2008 18:52 ]
jeden mechanizm kupisz za 30 zł
[ Dodano: 05 Paź 2008 18:55 ]
bo całe szkło w stabilnym położeniu trzymają właśnie te linki i dżojstik w drzwiach , bez tego chodzi luzno mechanizm szkła , nie ma go co trzymac
[ Dodano: 05 Paź 2008 18:52 ]
jeden mechanizm kupisz za 30 zł
[ Dodano: 05 Paź 2008 18:55 ]
bo całe szkło w stabilnym położeniu trzymają właśnie te linki i dżojstik w drzwiach , bez tego chodzi luzno mechanizm szkła , nie ma go co trzymac