Pozostało jeszcze wymienić lusterka na czarne i zamontowiać bixenon 4300K w lampy.
Tak teraz sie prezentuje

[ Dodano: Sob Wrz 27, 2008 11:17 ]
felippe, nie mam kierownicy, sprzedałem ja od razu po zakupie golfa.
Moderator: G0 Karcio
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Z szarego GTI chciałem wyjąc climatronik i zrobić podmiankę do vr'a, ale nie mniałem wtedy już czasu po po kilku dniach od zakupu vr'a znajomy powiedział, że weźmie moje GTI i się nie wyrobiłem. Fakt super wygląda, ale może z czasem dorwę climatronik i założę. NIE nie zamienię się bo bardzo sie już przyzwyczaiłem do vr'a i jak czasami śmignę inną furką i zapomnę sie przy starcie to zostawiam trochę bieżnika na asfalciedjtom pisze:fakt, to cl-ek moj nie nalezy ale zawsze chce sie wiecej syncro i vr - poswieciłbym climatronic w to miejsce na spalanie leję bo i tak jeżdzę gofrem od święta.
a mozesz zamienimy sie z moją dopłatą?
a już w następny weekend będę to można umówić się na spocikyahoo_p pisze:szparak teraz to Golfik normalnie malina kiedy do Łodzi zawitasz??
też masz niezłego cukierkadjtom pisze:ahhhhh
Zaraz na imieniny ruszamydjtom pisze:ee, trzeba było isc z dziewczyną do kina
to jak rano wrócisz to zaggadaj, może uda mi się naciągnąć cie na zamianę z moja dopłatąVr trochę dzisiaj popił, więc teraz kolej na mnie
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości