zabezpieczenie progów przed korozją
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zabezpieczenie progów przed korozją
Czesc, mam Golfa tróje z 1997 roku i wpadłem na pomysł żeby zabezpieczyć progi przed rdzą. One mają jakieś tam seryjne zabezpieczenie antykorozyjne bo widze zę są pomalowane innym rodzajem lakieru, takim chropowatym...i w związku z tym chciałem zapytać co można jeszcze na te progi dodatkowo polożyć? ? jaki rodzaj farby , jakieś nazwy i sugestie prosze:) dzięki...mozna na takie progi położyc zaużmy jeszzcze antykor albo cos takiego?
Ostatnio zmieniony śr paź 01, 2008 17:23 przez Bastek666, łącznie zmieniany 3 razy.
Bastek
Re: zabezpieczenie progów przed korozją
nic jesli całe vw robi to solidnieBastek666 pisze:Czesc, mam Golfa tróje z 1997 roku i wpadłem na pomysł żeby zabezpieczyć progi przed rdzą. One mają jakieś tam seryjne zabezpieczenie antykorozyjne bo widze zę są pomalowane innym rodzajem lakieru, takim chropowatym...i w związku z tym chciałem zapytać co można jeszcze na te progi dodatkowo polożyć? ? jaki rodzaj farby , jakieś nazwy i sugestie prosze:) dzięki...mozna na takie progi położyc zaużmy jeszzcze antykor albo cos takiego?
[ Dodano: 02 Paź 2008 21:59 ]
to chropowate to tz. baranek