Witam wszystkich, zarejestrowalem sie dzisiaj, kupilem golfa 2 1.3 beznyna 4 biegówke, 1 sierpnia, ładny, czerwony;) wrzuce nie bawem fotki. Wszystko jest w miare super, tylko mam posrany problem. Przy częstym zmienianiu biegów np korki, ruch, korek na rondzie itp, zaczyna mi sie jakby blokować skrzynia, wciskam do końca sprzęgło i nie potrafie za chiny wrzucic jedynki, zadnego biegu, jak na hama pcham na jedynke to raz mi wskoczył wsteczny, jak popchne auto , bo ostatnio musiualem to zrobic bo wlasnie tak sie stało popchnąłem był lekki spad na drodze auto kulało sie 2 cm/h i wrzucilem jedynke z trudem, ale wczesniej nie było to mozliwe wogole. Zjechalem na parking odczekalem 10 minut i biegi zaczeły wchodzic jak w Audi A4 ;/ bez zarzutu elegancko bez oporów. Auto jeśli postoi całą noc jak ide spac rano wstaje do skzoly to samo, bez zarzutu, ale juz jak sie jeździ nie wiem 30 minut coraz ciężęj wchodzą, a jak juz jest taki ruch 15 16 jak wracam ze szkoly, to masakra nie umiem wrzucic biegu, z tą jedynką jest najciężej. Prosze bardzo o pomoc.
Skrzynia Biegów problem poważny !
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: