Muzyke slychac gdy szyba nie dziala i odwrotnie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
Gitner
- VW Baron

- Auto: Szukam... i NC700X
Muzyke slychac gdy szyba nie dziala i odwrotnie
Cos sie pokrecilo, pewnie sie naprawi po resecie szyb, ale poki nie mam czasu, nie slucham radia
Taka to ciekawostke zauwazylem jadac ostatnio w trase (moze za rzadko slucham muzy). Wpinam radio, dziala ale nic nie slychac. Wlaczam antene, muza gra ale nie dzialaja juz szyby. Wylaczam radio, dzialaja szyby
Wlaczam radio, nie ma dzwieku, wylaczam antene, dzwiek jest ale szyb juz nie ma
Pierwszy raz sobie auto robi ze mnie jaja.. Jesli reset szyb nie pomoze to chyba stawiam na antene elektr, pomimo ze jest sprawna.
Ostatnio zmieniony pn wrz 29, 2008 23:29 przez Gitner, łącznie zmieniany 1 raz.
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
- Paweł Marek
- V.I.P.

Gitner, próbuje zrozumieć i nie mogę. To znaczy nie mogę zrosumiec jak to jest powiązane ze sobą. Takie pytanie więc: jak jest podłączona elektryczna antena, sam to robiłeś? Ona w sobie ma przekaźnik i styk, co w sumie odwraca napięcie do silnika anteny, ktoś chyba do niewłasciwego kabla podpiął zasilanie anteny, albo Ty montując szybki wziąłeś może plus po zapłonie z tego kabla do anteny?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
Gitner
- VW Baron

Ale taka jazda jest od kilku dni. Antene montowalem sam 2 lata temu i ma staly plus z aku. Plus stacyjki do szyb wzialem z manetek. Nic ze soba nie jest powiazane ale nie wiem czemu jest zalezne od kilku dni od siebie he he. Zrobie dzis reset szyb, powinno pewnie pomoc. Radia nie sluchalem / bylo wyciagniete ok 1msc.
Aaaaaaaa czy winny moze byc slaby aku? Tzn czy winny moze byc ze nie chce naraz dzialac i radio i szyba bo za malo mocy ma? Bo 2 weeki temu dalem swoj dobry aku braciakowi a wstawilem do siebie od niego
Aaaaaaaa czy winny moze byc slaby aku? Tzn czy winny moze byc ze nie chce naraz dzialac i radio i szyba bo za malo mocy ma? Bo 2 weeki temu dalem swoj dobry aku braciakowi a wstawilem do siebie od niego
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
- Paweł Marek
- V.I.P.

aku odpada. Zyczę żeby reset pomógł ale wątpię w to. Piszesz że plus wziąłeś z manetek. A nie wziąłeś go czasem z tego cienkiego kabla (chyba brazowo - czerwony) w kórym plus pojawia się już po włożeniu kluczyka? Bo jeśli tak to wytłumaczeniem byłoby upalenie styku w stacyjce, ten kabel ma małą obciążalność.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
Gitner
- VW Baron

Ale ten kabel nie ma nic wspolnego u mnie z radiem.. dzis nie mialem czasu na reset, jutro dam rade i sie pochwalePaweł Marek pisze:Bo jeśli tak to wytłumaczeniem byłoby upalenie styku w stacyjce, ten kabel ma małą obciążalność.
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R