[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie no panie zwlaszcza zdjecie nr 2 slicznie wyglada. taka gleba to moje mazenieGaryvw pisze:a moze by tak lekka ziemia
tez mi sie wydaje ze przy takim ustawieniu by bylo najbardziej rozsadniemaciekpppp87 pisze:tak go posadzic na chodziac -60/-60
dziekujeMaciek23 pisze:Teraz tez jest dobrze
juz nie mam zamiaru uciekac przed nikim o kraweznikach, dlatego spokojniej jezdze.Maciek23 pisze:A i pod krawezniki przed dziadkami juz nie ucieknie tak fajnie
pozdrawiam i dzieki
kacpersky,
witaj
Mam takie pytanko zmieniałeś grilla? masz może jeszcze tego co wcześniej miałeś projektzwo?? jeżeli tak to chciałbym odkupić? z góry dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
witaj
Mam takie pytanko zmieniałeś grilla? masz może jeszcze tego co wcześniej miałeś projektzwo?? jeżeli tak to chciałbym odkupić? z góry dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob sie 30, 2008 15:03 przez romanek84, łącznie zmieniany 1 raz.
- TrenerOpole
- Mały gagatek
- Kontakt:
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Garyvw, pczerniej, - dziekuje bardzo
nom wiem, ma 3 drzwi i felgi firmy mam oraz znaczki srebrne i zwykle lampy z tylu z czarnym paskiem na kierunku. juz go sobie obejrzalem pare razypczerniej pisze:a nie wiem czy wiesz ale po Koszalinie jeździ chyba brat bliźniak twojego golfa
Ostatnio zmieniony śr paź 01, 2008 21:25 przez kacpersky, łącznie zmieniany 1 raz.