Moderator: G0 Karcio
a mozliwe, mozliwe, nie wiem do konca, u mnie jednak nie zagoszcza, kupilem bo byla okazjaGRZANA pisze:z tego co wiem to te lampy hella pasuja pod orginalne mocowanie od golfowego frontuja osobiscie jestem za czarna soczewka do tego auta
hmmm...juz zamontowanybercik299 pisze:kiedy montujesz froncik
mowisz i masz, foty dodane na 1 stroniesebal pisze:no albercik na żywca fajnie wyszło nawet z tym westem w połysku zawsze to coś innego może jagód wklei foty z dzisiejszego zakończenia sezonu
wczesniej go nie bylojedrekk pisze:ze tez wczesniej nie zauwazylem tego golfika na forum!! jest super, US style rządzi, jeszcze fajnie by bylo, jakbys na tył wrzucił lampy US czarno czerowne!
rzeczywiscie prawa lampa podczas zdjec byla krzywo zamocowana, [up]. tak samo jak zderzakGRZANA pisze:a czy te lampy w westcie sie sa troche krzywe? czy to taki efekt na fotkach? Bardzo ciekawe autko
zerknij teraz na 1 stronebecior pisze:Rewelacyjnie wygląda z US frontem (może teraz coś z klapą pomodzić :green_fuck: )
A koło dobre, ale masakry nie robi BBS z czarnym środkiem by wg mnie świetnie pasował :green_fuck:
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości