[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
Dzisiaj w Sniatowie jak jeden z sedziow podszedl do Ventyla Idgraya przy wyborze auta zlotu i rzucil tekst no ale co tu tylko kolo pan zmienil....to az mi sie nogi ugiely,ale z drugiej strony pojawil sie usmiech na twarzy ,ze zwykly laik nie zauwarzy tego dlaczego tak naprawde to Vento wyroznia sie z tlumu i znawcy tematu slinia sie na jego widok jak dziecko kiedy widzi lizaka....podobnie jest z twoim golfem...niby seria,gdzie wyroznia sie tylko kolo,a auto potrafi skrecic kark takiemu gosciowi jak ja gdy mija go na trasie...jest dobrze ,a licze na to, ze pewnego dnia bedzie pieknie...
Lusterek nie daj w kolor nadwozia. Jest kontrast. Biały z czarnymi dodatkami jest git. Na pakiecie GTI będzie wypas. Ja bym jeszcze pomyślał o oklejeniu tylnej klapy i ewentualnie słupki na czarno ale nie koniecznie.
Na Classic Parts można zamówić oryginalną okleinę na klapę i wcale nie jest taka droga.
Wtedy tył by się super prezentował.
Na Classic Parts można zamówić oryginalną okleinę na klapę i wcale nie jest taka droga.
Wtedy tył by się super prezentował.
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
rejden123, dzieki a z autkiem jest tak jak mowisz, wiele ludzi nie zauwaza gofra, dla nich to poprostu stary golf, na swiecacych sie kolach, ktore (jak juz raz slyszalem) oddali niedawno za 50 zl na szrot (komentarz jednego z koszalinskich wulkanizatorow ) , ale nie zalezy mi ,na tym,zeby autko zwracalo uwage wszystkich przechodniow, ma byc w miare gustownie,bez wszechobecnego siateksu i laminatu, poza tym golfa szykuje pod siebie, i cieszy mnie,ze wyglada, jak wyglada
pzdr
Maciek23, dzieki
idgray, lusterka zostaja czarne, (tak jak napisal TheGwiazdor) dojdzie pakiet gti, bedzie sporo czerni,dlatego tez lusterek nie ruszam ,odnosnie oponek, to bede chcial w przyszlym sezonie wymienic obecne, o malowaniu kolek rowniez pomysle,
pozdro
TheGwiazdor, dzieki za cynke o okleinie, o klapie mysle, od dluzszego czasu, ale na myslach poprzestalem , wkazdym badz razie mam ogromna nadzieje,ze w przyszlym sezonie bedzie pakiet gti, atrapa z gti na 4- oczka, no i klapa z owa okleina , a nad czarnymi slupkami rowniez pomysle,
pzdr
becior, podziekowal
pzdr
Maciek23, dzieki
idgray, lusterka zostaja czarne, (tak jak napisal TheGwiazdor) dojdzie pakiet gti, bedzie sporo czerni,dlatego tez lusterek nie ruszam ,odnosnie oponek, to bede chcial w przyszlym sezonie wymienic obecne, o malowaniu kolek rowniez pomysle,
pozdro
TheGwiazdor, dzieki za cynke o okleinie, o klapie mysle, od dluzszego czasu, ale na myslach poprzestalem , wkazdym badz razie mam ogromna nadzieje,ze w przyszlym sezonie bedzie pakiet gti, atrapa z gti na 4- oczka, no i klapa z owa okleina , a nad czarnymi slupkami rowniez pomysle,
pzdr
becior, podziekowal
Ostatnio zmieniony pn wrz 29, 2008 19:06 przez Garyvw, łącznie zmieniany 1 raz.
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
no ba pewnie,ze poznaje :green_fuck:kacpersky pisze:poznajesz miejsce i autko
dzieks za foto i pozdraVWiam
[ Dodano: 04 Paź 2008 19:57 ]
dzis ,skoro swit, wstalem, chwycilem aparat i pstryknalem kilka fot,
oto one:
pozdraVWiam
Ostatnio zmieniony czw paź 09, 2008 20:17 przez Garyvw, łącznie zmieniany 4 razy.