obroty za duze
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
dawidczyzu
- Mały gagatek

obroty za duze
witam przeciscilem przepustnice w moim mk4 i teraz mam problem z obrotami wiem ze mozna zrobic adaptacje przepustnicy przez interfejs i ja go mam ale mie daje rady go jakos uruchomić czy ktos z gliwic moglby sie ze mna spotkac i mi ten fejs ustawic i pokazac jak to dziala.dzieki.
dawidczyzu, mógłbyś napisać jakie masz teraz obroty? Z tego co wiem przepustnica zaadaptuje się sama, a po przeczyszczeniu wyższe obroty to częsty przypadek potem wszystko się stabilizuje. Chociaż w moim przypadku po przeczyszczeniu obroty od razu były w okolicach 750. U mnie z adaptacją też były problemy ale po odłączeniu klemy z aku wszystko poszło gładko.
Ostatnio zmieniony sob wrz 27, 2008 19:49 przez looki8329, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej stracić sekundę z życia, niż życie w ciągu sekundy...
-
dawidczyzu
- Mały gagatek

looki8329 pisze:dawidczyzu, mógłbyś napisać jakie masz teraz obroty? Z tego co wiem przepustnica zaadaptuje się sama, a po przeczyszczeniu wyższe obroty to częsty przypadek potem wszystko się stabilizuje. Chociaż w moim przypadku po przeczyszczeniu obroty od razu były w okolicach 750. U mnie z adaptacją też były problemy ale po odłączeniu klemy z aku wszystko poszło gładko.
OBROTY mam 1200 jak stoji jak wcisne sprzeglo w czasie jazdy to ponad 1500 i za chwile spada na 1200. kleme odlaczalem i nic
probowalem robic adaptacje vag polski 49 ale jak klikne adaptacja to wyskakuje okienko podaj wartosc jakas i chyba kod