sciągaczem do łożysk tylkoBlazej1985 pisze:Mój golfik ma założoną wspomnianą przejściówkę jednak w sposób niewłaściwy tj. nabita na siłę, sprężyna sklepana. W związku z tym nie mam sygnału nie wspominając o odbijaniu a raczej braku odbijania kierunków. I tu moje pytanko jak tą przejściówkę teraz zdjąć, ściągnąć co by tą nieszczęsną sprężynkę wyjąć ? Ni choinki nie schodzi. Próbowałem takim małym ściągaczem do łożysk i nic. Może ktoś już miał podobny problem?
[ Dodano: 17 Paź 2007 20:59 ]
Widocznie sam muszę sobie odpowiedzieć. Nie wiem czy tak już ktoś podpowiadał na forum więc jeśli zdublowałem to nieświadomie. Jako że nie dałem rady ściągnąć tej przejściówki zrobiłem inny trik. Wziąłem kątówkę i cholerę wyciąłem( tą spłaszczoną sprężynę) po czym dobiłem przejściówkę i pełny sukces. Była tam jeszcze taka dziwna podkładka-uznałem że musi tam być i tak zostawiłem.

a moje pytanie brzmi tak jesli miał bym kiere z nabą na mały wieloklin a w golfiku duży to wystarczy zdjąć wieloklin szeroki tak?? coś jeszcze?? bo mały bałagan sie tu robi pozdro