tez chcebarteKKK03 pisze:Chyba jakaś impreza

Moderator: G0 Karcio
będzie hamowany na tej hamowni co zawsze... wkrótcezaprzal pisze:nie chcesz sie hamowac na tej hamowni co zawsze? - dla porownania wynikow
mam tak samo :green_fuck: nic mi sie juz nie chce przy moim robic, tyle co paliwo lejecowboy pisze:ale mam jakiś okres zniechecenia juz do tego auta...przez zime zaciskam pasa i na wiosne trzeba bedzie pomysleć o czymś nowym....
A pytalem sie ostatnio czy bedziesz sprzedawal...Kenaj pisze:to może któryś z was chce mojego ASZta kupić?? będe sprzedawał w najblizszym czasie. ładny zadbany 2003 rok, naprawde polecam!! Silnik taki jak ARL, jedynie co to turbo i cooler inny, ale tak to pompki te same, dół silnika zakuty...duza navi, 8 jaśków...
polecam
no to geometria na cacy zrobiona u Cianciary na Gocławiucowboy pisze:jutro jade na geometrię, mam nadzieje że starczy regulacji na fasolkach, bo tak wstępnie rozparłem kielichy ta rozpórką
no na pewno na razie nie dokładam koksu bo tez prawda jest taka ze i nie ma z czego, dodac 5 kuni papierowych na wykresie, a auto bedzie dymic - nie ma sensuMatijas pisze:czyli przerzucasz sie na bezpieczenstow?? taki setup zostaje for ever, czy tylko na zime??
zanim zaczeliśmy grzebać wyszło podobnie jak przed remontem ale troszke turbina od emeryckiej jazdy sie przycinała, wiec troszke uysy rozruszał sztangę, potem auto przejechało kilkanaście km na pełnej pi... i teraz chodzi jak złotoMatijas pisze:Masz wykresik po tych naprawach wszystkich zanim zaczeliscie w sofcie grzebac??
to najważniejsze!!cowboy pisze: a na drodze mówię że jest super i moim zdaniem auto jedzie fajniej
ciekawy jestem ile dmuchneloby maxymalnie to turbo na mocniejszym mapsensorzecowboy pisze:Doszedłem do wniosku że na grubym wałku z wirnikiem ARL to turbo jest praktycznie jak ARL, więc 1,45 Bara to ono musi dmuchać bez gadania
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 108 gości