również temp
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
również temp
golfa 3 posiadam i mam pytanie czy temp 100 to jest normalne zjawisko? wentyl się włącza i spada ale za 90 poza tym niema skoków temp
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Re: również temp
Jezdzisz na gazie? Jesli tak to normalne..dziejo pisze:golfa 3 posiadam i mam pytanie czy temp 100 to jest normalne zjawisko? wentyl się włącza i spada ale za 90 poza tym niema skoków temp
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
jak dzieje sie to okresowo np w korkach to okdziejo pisze:golfa 3 posiadam i mam pytanie czy temp 100 to jest normalne zjawisko? wentyl się włącza i spada ale za 90 poza tym niema skoków temp
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
nienowrmalne, ja jeżdze na gazie i w korkach tem nie rpzekroczyła mi nigdy 100 stopni, tak sie na 95 max utrzymuje.Gitner pisze:Jezdzisz na gazie? Jesli tak to normalne..dziejo pisze:golfa 3 posiadam i mam pytanie czy temp 100 to jest normalne zjawisko? wentyl się włącza i spada ale za 90 poza tym niema skoków temp
Pozdro
Gitner
Pozdro.
Mk3 GTI 16V ABF
-
- VW Baron
A moze 95 jest nienormalnie? Nie ma sensu dyskutowac o roznicy 5 stopni.. Jesli temp utrzymywalaby sie stale 100C wtedy mozna problemowac.. Kolega Dziejo wspomnial iz wentylator sie zalacza i temp spada..igor002 pisze:nienowrmalne, ja jeżdze na gazie i w korkach tem nie rpzekroczyła mi nigdy 100 stopni, tak sie na 95 max utrzymuje.Gitner pisze:Jezdzisz na gazie? Jesli tak to normalne..dziejo pisze:golfa 3 posiadam i mam pytanie czy temp 100 to jest normalne zjawisko? wentyl się włącza i spada ale za 90 poza tym niema skoków temp
Pozdro
Gitner
Pozdro.
Pozdro
Gitner
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
Na wszystkie tematy byly rozlegle posty.. zauwazam iz nowicjusze pytaja zamiast przejrzec archiwum..TheGwiazdor pisze:A był taki rozległy post na temat temperatury...wystarczy poszukać.
Pozdro
Gitner
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
temperatura
tzn przypatrywałem się mu dokładnie od chwili zapłonu przez wszystkie fazy jak się silnik uruchomił w poczatkowej fazie ciepłu był wąż od termostatu i chłodnicy od góry i węże z nagrzewnicy pózniej tzn po przejechaniu 1000 może więcej po mieście stanęłem nie gasząć silnika sprawdziłem że temp z 100 obniżyła się do 90 i gorący był wąż od dołu chłodnicy po czym załączył się wentylator po ok minucie poziom płyny w zbirniczku nieco się podniósł i w zasadzie to wszystko chciałem się dowiedzieć czy to normalne zjawiskow tych samochodach mam go od niedawna także nie wiem jeszcze w zasadzie nic o tych wozach niepokoi mnie czujnik temp może on błędnie czyta ?
[ Dodano: Pon Lis 14, 2005 13:06 ]
jasne stary bardzo rozległy ale ja jestem tu nowy opanuję wszystko

[ Dodano: Pon Lis 14, 2005 13:06 ]
jasne stary bardzo rozległy ale ja jestem tu nowy opanuję wszystko

Ostatnio zmieniony śr lip 16, 2008 19:54 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.