w instrukcji montażu jest opisany, że zielony kabel należy podłączyć jakoś z czujnikiem od ręcznego, aby oglądać DVD tylko na postoju. Jak mam podłączyć ten zielony kabelek, żeby zawsze oglądać DVD i żeby nie spalić tego radyjka? Pozdrawiam
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
O ile masz papiery od radia lub opis na tym przewodzie do ręcznego to co tam jest, to + czy - ?Tomalka pisze:dzieki za odp, jutro sprawdze podepne i zobaczymy.
azizi, co do ogladania, rewelacji nie ma ekran jest jak 2 razy wyswietlacz nokii n73, jakosc obrazu w mare ok, tylko maly, ale samochod to nie pokoj kinowy z plazma 50 ''
Siemanko ja Ci powiem cos prostego...ten kabelek podlacz pod zapalniczke.....Dlaczego? A dlatego iz jak cie policja zatrzyma to wystarczy tylko wyciagnac zapalniczke a sygnal z wyswietlacza zniknie, potem wlozyc zapallniczke i obraz jest z powrotemWitam, kupiłem sobie radyjko JVC KD AVX2:
w instrukcji montażu jest opisany, że zielony kabel należy podłączyć jakoś z czujnikiem od ręcznego, aby oglądać DVD tylko na postoju. Jak mam podłączyć ten zielony kabelek, żeby zawsze oglądać DVD i żeby nie spalić tego radyjka? Pozdrawiam
Czyli tak jak w większości radyjek z DVD.interno pisze:Kubus20, Sprawa w tym radiu jest o tyle prosta ze wychodzi tylko jeden kabelek, który podlaczamy do masy (do dowolnej śrubki na karoserii, lub np tak jak ja pod kierownica jest cos w rodzaju przegrody i tam kabelka starcza i jest kilka dziur do których mozna przymocowac ten kabel.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości