Przeróbka tylnej kanapy niedzielonej na dzieloną?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przeróbka tylnej kanapy niedzielonej na dzieloną?
Witam!
Czy ktoś z Was orientuje się, czy jest możliwa przeróbka tylnej kanapy niedzielonej na dzieloną? Tzn. mam wersję z kanapą niedzieloną, kupiłem kanapę dzieloną, odpowiednie elementy (zawiasy środkowe, coś jeszcze?) i... No właśnie - czy przeróbka będzie trudna?
Pozdrawiam serdecznie,
j_d
Czy ktoś z Was orientuje się, czy jest możliwa przeróbka tylnej kanapy niedzielonej na dzieloną? Tzn. mam wersję z kanapą niedzieloną, kupiłem kanapę dzieloną, odpowiednie elementy (zawiasy środkowe, coś jeszcze?) i... No właśnie - czy przeróbka będzie trudna?
Pozdrawiam serdecznie,
j_d
Ostatnio zmieniony czw wrz 18, 2008 22:02 przez j_d, łącznie zmieniany 2 razy.
- Lukasz_mk2
- Forum Master

co rozumiesz przez pojęcie przeróbka?? jeśli chodzi ci o przełożenie kanapy niedzielonej na dzieloną to wszystko pasuje i jest to roboty na 20minut, ale jeśli chodzi ci o przerobienie kanapy niedzielonej na dzieloną to szkoda roboty, bo taka kanapa dzielona kosztuje 80zł (ja tyle dałem i to jeszcze z zagłówkami) więc szkoda roboty
Witam!
Rozumiem zatem, że problemu technicznego nie ma i powinienem sobie z tym poradzić.
j_d
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Oczywiście miałem na myśli wymianę jednej (niedzielonej) na drugą (dzieloną).Lukasz_mk2 pisze:co rozumiesz przez pojęcie przeróbka?? jeśli chodzi ci o przełożenie kanapy niedzielonej na dzieloną to wszystko pasuje i jest to roboty na 20minut, ale jeśli chodzi ci o przerobienie kanapy niedzielonej na dzieloną to szkoda roboty, bo taka kanapa dzielona kosztuje 80zł (ja tyle dałem i to jeszcze z zagłówkami) więc szkoda roboty
Rozumiem zatem, że problemu technicznego nie ma i powinienem sobie z tym poradzić.
j_d
-
greg
- Lukasz_mk2
- Forum Master