Witam
Mam problem z podświetleniem tablicy rozdzielczej, pomimo sprawdzenia bezpieczników zegary są nie podświetlone, nie działa również czujnik temperatury ale to pewnie inna historia. Kontrolka paliwa działa ale nie świeci, olej, hamulec ręczny świeci, kierunki i długie świecą. Co jest grane???
Z góry dzięki za poradę.
Golf III tablica rozdzielcza
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- michaltrzebnica
- Ma gadane
Sprawdź kable idące do klapy z budy pewnie tam coś nie gra.michaltrzebnica pisze:nie dziala mi podstwietlenie tylnej tablicy

NetKredyty.pl - Notowania giełdowe, kursy walut, kredyty, konta osobiste i firmowe.
Mnóstwo Gier na Wii i masa filmów.. ZAPRASZAM!
- michaltrzebnica
- Ma gadane
wczoraj tam odkurzalem i napewno dotknalem jakiegos kabla wiec faktycznie to moze byc przyczyna. watpie tylko zebym zerwal kabel odkurzaczem. sprawdze i napisze. dzieki wielkie
[ Dodano: 30 Sty 2010 21:20 ]
po tym padly mi swiatla stopu ( w lampach i na klapie ) . bezpieczniki sprawne w kablach tez nic nie bylo mieszane . zarowki tez ok . moze jakas kostka ? ta kolo bezpiecznikow z tych wiekszych? panowie pomocy.aha jeszcze jedno. po sprawdzeniu bezpiecznika czyli jego wyjeciu i wsadzeniu ponownie przy hamowaniu slychac ze szkrzynki jakies syczenie jakby zwarcie sie robilo. bezpieczniki po tym dalej ok
[ Dodano: 30 Sty 2010 21:20 ]
po tym padly mi swiatla stopu ( w lampach i na klapie ) . bezpieczniki sprawne w kablach tez nic nie bylo mieszane . zarowki tez ok . moze jakas kostka ? ta kolo bezpiecznikow z tych wiekszych? panowie pomocy.aha jeszcze jedno. po sprawdzeniu bezpiecznika czyli jego wyjeciu i wsadzeniu ponownie przy hamowaniu slychac ze szkrzynki jakies syczenie jakby zwarcie sie robilo. bezpieczniki po tym dalej ok