Przeróbka tylnej kanapy niedzielonej na dzieloną?

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

j_d
Nowicjusz
Nowicjusz

Przeróbka tylnej kanapy niedzielonej na dzieloną?

Post autor: j_d » czw wrz 18, 2008 21:55

Witam!

Czy ktoś z Was orientuje się, czy jest możliwa przeróbka tylnej kanapy niedzielonej na dzieloną? Tzn. mam wersję z kanapą niedzieloną, kupiłem kanapę dzieloną, odpowiednie elementy (zawiasy środkowe, coś jeszcze?) i... No właśnie - czy przeróbka będzie trudna?

Pozdrawiam serdecznie,

j_d
Ostatnio zmieniony czw wrz 18, 2008 22:02 przez j_d, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Lukasz_mk2
Forum Master
Forum Master

Post autor: Lukasz_mk2 » czw wrz 18, 2008 22:00

co rozumiesz przez pojęcie przeróbka?? jeśli chodzi ci o przełożenie kanapy niedzielonej na dzieloną to wszystko pasuje i jest to roboty na 20minut, ale jeśli chodzi ci o przerobienie kanapy niedzielonej na dzieloną to szkoda roboty, bo taka kanapa dzielona kosztuje 80zł (ja tyle dałem i to jeszcze z zagłówkami) więc szkoda roboty

Obrazek

j_d
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: j_d » pt wrz 19, 2008 00:38

Witam!
Lukasz_mk2 pisze:co rozumiesz przez pojęcie przeróbka?? jeśli chodzi ci o przełożenie kanapy niedzielonej na dzieloną to wszystko pasuje i jest to roboty na 20minut, ale jeśli chodzi ci o przerobienie kanapy niedzielonej na dzieloną to szkoda roboty, bo taka kanapa dzielona kosztuje 80zł (ja tyle dałem i to jeszcze z zagłówkami) więc szkoda roboty
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Oczywiście miałem na myśli wymianę jednej (niedzielonej) na drugą (dzieloną).

Rozumiem zatem, że problemu technicznego nie ma i powinienem sobie z tym poradzić.

j_d

greg

Post autor: greg » pt wrz 19, 2008 08:28

j_d pisze:Rozumiem zatem, że problemu technicznego nie ma i powinienem sobie z tym poradzić.
tak, tylko nie pamiętam czy z kanapą nei musisz czasem podstawy oparcia dokupić (nie pamiętam bo przerabiałem i w mk2 i w mk3 , i w którymś z nich musiałem tą podstawę przykręcić)

Awatar użytkownika
Lukasz_mk2
Forum Master
Forum Master

Post autor: Lukasz_mk2 » pt wrz 19, 2008 09:38

z tego co kojaże to w mk3 jest wszystko plug&play

Obrazek

j_d
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: j_d » ndz wrz 21, 2008 00:07

Bardzo Wam dziękuję za szybkie odpowiedzi.

Pozdrawiam,

j_d

Jarowo
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: Jarowo » ndz wrz 21, 2008 17:16

j_d, będziesz musiał dokupić środkowa podstawę oparcia, ale jak nie kupisz to zawsze można bez problemu dorobić.

JaroW

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”