?? ZAGADKA - kto pomoże w rozwiązaniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
?? ZAGADKA - kto pomoże w rozwiązaniu
Kto zgadnie od jakiego autka jest skrzynka bezpieczników i przekaźników ??
pozdrawiam
poniżej fotki tego ustrojstwa
mam taką i za cholerę nie jest to MKII więc jaka to może być ?? (samochód mój to MKII)
pozdrawiam
poniżej fotki tego ustrojstwa
mam taką i za cholerę nie jest to MKII więc jaka to może być ?? (samochód mój to MKII)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Teraz to ja nie wiem o co chodzi. Chcialem pokazac jak moja wyglada, a u niego jakas taka inna.duudii pisze:ale o co chodzi ? zwykła stosowana powyżej 89 roku , z dołożonym trzecim rzędem , norma przy wypasach , u mnie jest taki sam bajzel , z tym że wszystkiego w fabryce nie upchali i orginalnie mam jeszcze przekaźniki pod środkową konsolą
- daaroo
- Forum Master
- Kontakt:
tez mam taka tylko zamiast tego wielkiego przekaznika 202 mam tam od pompy paliwaduudii pisze:Kto zgadnie od jakiego autka jest skrzynka bezpieczników i przekaźników ??
pozdrawiam
poniżej fotki tego ustrojstwa Very Happy
100-0005_IMG.JPG
Pobierz Plik ściągnięto 38 raz(y) 92.46 KB
100-0004_IMG.JPG
Pobierz Plik ściągnięto 26 raz(y) 95.3 KB
-
- Użytkownik
- Kontakt:
1896 TDI Centralka ?? Poczekaj , centralka szybek ??1 6 D pisze:Ale jakie masz TDI? 1,9? Pozatym ta centralka może być od starej instalacji elektrycznej. W mk2 wyróżnia się dwa rodzaje: stara (do 09.89) i nowa (od 09.89).
BVo to było poprzednio GTI rok budy 91
czyli nowa centralka po 9.89 ale gdzie standardowo jest bezpiecznik przekaźnik od elektrycznych szyb ??
Za konsolą nie ma a w skrzynce bezpieczników też nie ma chyba nie ma wg. opisu z tego dekielka ( wersja tej deski z MKIII nie miał on elektr. szyb )
Gdzie szukać usterki tej elektryki ?
-
- Użytkownik
- Kontakt:
TO się cieszę ,że wiem w końcu od czego to skrzynka i przekaźnikigregfrom pisze:no nie wiem ale mam identyczną w pasku 1990. pozdrówki
powiedz mi czy masz elektryczne szyby jak tak to który to bezpiecznik ,przekaźnik ??
pozdrawiam
p.s. mógłbyś mi napisac który bezpiecznik od czego jest
albo zarzucił linka ze stronką gdzie to znajdę ??
dzięki