Charakterystyka 1,6 AEE
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- pegasus_sis
- Ma gadane
Charakterystyka 1,6 AEE
Szukam wykresu mocy i momentu dla AEE i coś nie mogę znaleść Może być ogólny od producenta...
Mam już trochę autko , a tak właściwie nie wiem , jak prawidłowo nim jeździć
Mam już trochę autko , a tak właściwie nie wiem , jak prawidłowo nim jeździć
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
mam problem ze zrozumiem tego co szpak napisał, poza tym koledze chodziło o wykres żeby mógł sobie sam ocenić do ilu kręcić. Te "magiczne" 3 tys kazdy powtarza jak mantrę, w tym i szpaku, mimo że każdy silnik ma inną charakterystykę a wszystko zależy własnie od niej. Niestety wykresem nie dysponuję.
- Paweł Marek
- V.I.P.
http://www.tuning.jedrasik.pl/wykresy/felicja16.jpg
to jest wykres mocy, dolna krzywa oznacza chyba przed modyfikacjami, moment środkowa ale nie kumam czy przed czy po modyfikacji. Szukaj na forum skody, najlepiej czeskich.
to jest wykres mocy, dolna krzywa oznacza chyba przed modyfikacjami, moment środkowa ale nie kumam czy przed czy po modyfikacji. Szukaj na forum skody, najlepiej czeskich.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- grzechu2410nn
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
bo na benzynie w 8 zaworowcach VW tyle wystarcza do normalego poruszania sięsas_gti pisze:3 tys kazdy powtarza jak mantrę
Wszsytko czuć pod nogą. Wykresem się nie jeździ.
Ostatnio zmieniony czw wrz 18, 2008 14:21 przez sHpAaKu, łącznie zmieniany 1 raz.