skrzynia
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
skrzynia
co sadzicie op tej skrzyni??http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=71170028 wiem firma kiepska ale to bym miał tan na okres zimowy a puzniej wstawił bym do niej inne głosniki np JBL jakies konkretne,ale wydaje mi sie ze skrzynka bedzie oki,mam radyjko pioneer DEH-7700mp i wwzmacniacz GJBL gto4000 wiec powinno jako tako grac,a widziałem na alegro identyczna skrzynie z Lanzara za 600zł(uzywke) ale wole kupić tą skzynie za 300 i nówki JBl,mam racje??a i jeszcze czy warto załatwiać se kondesatopr do takiego słabego wzmachola??
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
to ze głosniki mająswoje parametry w jakich skrzyniach graja to ja wiem i tez własnie miałem taki dylemat moze i tego lanzara zobacze ale wiem jedno jutro niedziela i jade rano na giełde moze coś znajde za do 600zł ale napewmo chce skrzynie 2głosnikową bo zawsze moge podłączyc zeby były 2omy ewentualnie głosnik 2cewkowy ale ceny sa wysokie takich głosników,a 2głosniki to nie 1 hehe,pozdrawiam
[ Dodano: Sob Lis 12, 2005 16:16 ]
a i jeszcze jedno czy kupić jeszcze kondesator??do mojego wzmacniacza czy niema sensu(za mała moc i niema takiego spadku),i jaki kondesator byś polecił taki dobry(bo w przyszłosci planuję zmiane sprzęty na mocniejszy)
a i jeszcze jedno czy kupić jeszcze kondesator??do mojego wzmacniacza czy niema sensu(za mała moc i niema takiego spadku),i jaki kondesator byś polecił taki dobry(bo w przyszłosci planuję zmiane sprzęty na mocniejszy)
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Piszesz ze chcesz kupic 2 glosniki a mowisz ze masz mala moc wzmacniacza - wiec jak chcesz je napedzic ? Bedzie ci potrzebny kondzik najlepiej 1F Dietza.SIEKO pisze:to ze głosniki mająswoje parametry w jakich skrzyniach graja to ja wiem i tez własnie miałem taki dylemat moze i tego lanzara zobacze ale wiem jedno jutro niedziela i jade rano na giełde moze coś znajde za do 600zł ale napewmo chce skrzynie 2głosnikową bo zawsze moge podłączyc zeby były 2omy ewentualnie głosnik 2cewkowy ale ceny sa wysokie takich głosników,a 2głosniki to nie 1 hehe,pozdrawiam
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
niewiem czy błędnie ale i tak skrzynki 2głosnikowe jakoś bardziej mi sie podobaja a co do wzmacniacza to mam JBL GTO4000 ale tak na wakacje zamiezam zmienic na coś mocniejszego do subwafera a na średnie i wysokie zostawie se tego GTO wtedy bedzie jakos dawac,rano na giełde jade to moze znajde ciekawego