Audi A4 B5 AJM by MR Motors i Jaro4444 :)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Audi A4 B5 AJM by MR Motors i Jaro4444 :)
Dzisiejszy wynik w Audi A4 B5 AJM.
Mody:
- słupek silnika ASZ,
- skrzynia 6,
- sprzegło 240 mm,
- FMIC,
- turbo BRD
Znienawidziłem ten samochód za wszystkie kolejne sprawiane mi problemy podczas SWAP-a i przeróbek, ale dziś nastąpiło strojenie. Rogal wcześniej już szykował program pod sterownik od AJM ale dziś walczył jeszcze z autem 5 godzin na rolkach. Wynik jest taki jaki po Witku można się spodziewać
Jak zwykle pokazał klasę.
Jak się tym jeździ - krótko mówiąc zapierd....
Płynnie pracuje przy mniejszych obciążeniach, chodzi cicho a jak już się go smagnie pedałem gazu to idzie jak zły
Jeszcze raz podziękowania dla tunera za robotę
Biegnę siły swe wszystkie biegowi oddając...
Słucham pośród krzyku piękna ciszy poszukując...
Był Leon jest Audi
Był Leon jest Audi
Kolego osprzęt został z AJM. Blok silnika i głowica to z ASZ czyli 130 KM, pompki AL, kolektor dolotowy AWX/AVF, chłodnica oleju AVF,sprzegło 240 mm od AVF, skrzynia AVF.mahoo pisze:Gratuluję! Kolejne potwierdzenie, że z AJMa też można niezłego wymiatacza zrobić
Montaż turbiny BRD do AJM jest absolutnie P&P. Nawet wąż "S" pasuje bo BRD jest na opaskę nie szybkozłączkę
Był Leon jest Audi
Był Leon jest Audi
Miska olejowa, pokrywa zaworów, smok pompy oleju, obudowy rozdządu, kolektor wydechowy, podstawa filtra oleju, łapy osprzętowe, osprzęt, vacum pompa, sterownik ECU, ...zaprzal pisze:
mialem na mysli, co w tym aucie pozostało z AJM?
Był Leon jest Audi
Był Leon jest Audi
A skąd takie pytanie? Na razie jest jak dawniej, ale z tego co wiem (a wiem dobrze ) to lada dzień będzie tam obciążeniówka.cowboy pisze: hamownia na mineralnej miała jakąś przebudowę ?
Ostatnio zmieniony śr wrz 17, 2008 09:42 przez jaro4444, łącznie zmieniany 1 raz.
Był Leon jest Audi
Był Leon jest Audi
koledzy pisali że nie mozna było shamowac auta u Grabowskiego...wiec skojarzyłem to z informacjami, ze ma byc nowa hamownia 4x4 i myslałem ze własnie trwają praceA skąd takie pytanie? Na razie jest jak dawniej, ale z tego co wiem (a wiem dobrze ) to lada dzień będzie tam obciążeniówka.
ta obciążeniówka to NIE_MAHA ?
dzieki za info
Cowboy tak, będzie to NIE_MAHA ale za to bardzo rozbudowana w możlwiościach dodatkowych, o bardzo wysokiej ilości zbieranych informacji z rolki. z możliwościami symulowania wielu rodzajów obciążeń.
To ma być już wypas na wysokim poziomie.
Podejrzewam, że jedno z pierwszych aut na niej robionych to będzie mój nowy wóz
To ma być już wypas na wysokim poziomie.
Podejrzewam, że jedno z pierwszych aut na niej robionych to będzie mój nowy wóz
Był Leon jest Audi
Był Leon jest Audi