Na zimę Kormoran czy Barum ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
Ja w jednym aucie mam savy eskimo s3. Przyzwoite.
Do golfika właśnie przyjechały 2 dębice frigo2, nówki sztuki w rozmiarze 175/65r14. Bieżnik to chyba identyko z Goodyear Ultragrip 5, a to była b. dobra opona której goodyear już nie produkuje i przerzucił do Dębicy. Przetestuję - opiszę.
NIC NIE ZASTĄPI KORMORANÓW WINTER S100 - NO CHYBA ŻE GĄSIENICE!!!
Do golfika właśnie przyjechały 2 dębice frigo2, nówki sztuki w rozmiarze 175/65r14. Bieżnik to chyba identyko z Goodyear Ultragrip 5, a to była b. dobra opona której goodyear już nie produkuje i przerzucił do Dębicy. Przetestuję - opiszę.
NIC NIE ZASTĄPI KORMORANÓW WINTER S100 - NO CHYBA ŻE GĄSIENICE!!!
Nie eliminuj czegoś co Polacy zrobić potrafią.jakubu pisze:Kleber, Dayton z tych tanszych
kormorany i inne tego typu bym wyeliminowal
pozdr
[ Dodano: Pią Lis 11, 2005 5:00 am ]
Niby czemu, sam na nich jeździłem i zachowują się znakomicie.martines pisze:Tych Dayton to nawet nie chcę znać. W służbowym wozie szef takie założył i się jeździ jak wozem żelaźniakiem
[ Dodano: Pią Lis 11, 2005 5:02 am ]
Opona sprawdzona i godna polecenia.DKwiatkowski pisze:proponuje debice frigo- dobra cena i jakosc- sprawdzone!!!
[ Dodano: Pią Lis 11, 2005 5:05 am ]
Ja osobiście na warunki naszej zimy polecam oponki taiwańskiej firmy NANKANG, model snowviva SV1. Nankang to najstarsza firma w taiwanie produkująca opony technologią zakupioną od Yokohamy. Dopiero niedawno dostali certyfikacje europejską. A stosunek ceny do jakości jest rewelacyjny. Poszukajcie recenzji na www.opony.com
A ja jestem z Dębicy i wam powiem cos na temat FRIGO Moj tata jeżdzi na frigo ,wujek , ciotka, dziadek a ja mam PNEUMAT FRANCE Asynchroniczne (czy jakos tak) i guma rewelka.
A co do Dębicy to jeśli chodzi o trakcje woda, śnieg to ok ... ALE SA BARDZO GŁOŚNE !!!
WUJEK KTÓRY JEST INZYNIEREM I CHEMIKIEM W DEBICY S.A. POLECA FRIGO 2 guma podobno niezla
POLECAM Dębica Janie !!
A co do Dębicy to jeśli chodzi o trakcje woda, śnieg to ok ... ALE SA BARDZO GŁOŚNE !!!
WUJEK KTÓRY JEST INZYNIEREM I CHEMIKIEM W DEBICY S.A. POLECA FRIGO 2 guma podobno niezla
POLECAM Dębica Janie !!
-
- Gadatliwa bestia