pozdrawiam
poniżej fotki tego ustrojstwa

mam taką i za cholerę nie jest to MKII więc jaka to może być ?? (samochód mój to MKII)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Teraz to ja nie wiem o co chodzi. Chcialem pokazac jak moja wyglada, a u niego jakas taka inna.duudii pisze:ale o co chodzi ? zwykła stosowana powyżej 89 roku , z dołożonym trzecim rzędem , norma przy wypasach , u mnie jest taki sam bajzel , z tym że wszystkiego w fabryce nie upchali i orginalnie mam jeszcze przekaźniki pod środkową konsolą
tez mam taka tylko zamiast tego wielkiego przekaznika 202 mam tam od pompy paliwaduudii pisze:Kto zgadnie od jakiego autka jest skrzynka bezpieczników i przekaźników ??
pozdrawiam
poniżej fotki tego ustrojstwa Very Happy
mam taką i za cholerę nie jest to MKII więc jaka to może być ?? (samochód mój to MKII)
100-0005_IMG.JPG
Pobierz Plik ściągnięto 38 raz(y) 92.46 KB
100-0004_IMG.JPG
Pobierz Plik ściągnięto 26 raz(y) 95.3 KB
1896 TDI Centralka ?? Poczekaj , centralka szybek ??1 6 D pisze:Ale jakie masz TDI? 1,9? Pozatym ta centralka może być od starej instalacji elektrycznej. W mk2 wyróżnia się dwa rodzaje: stara (do 09.89) i nowa (od 09.89).
TO się cieszę ,że wiem w końcu od czego to skrzynka i przekaźnikigregfrom pisze:no nie wiem ale mam identyczną w pasku 1990. pozdrówki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 69 gości