Siemanko!
Jak w temacie planuje zakupić całe kompletne lampy xenonowe do mojego mkV. Seryjnie autko zostało wyposazone w zwykłe halogenowe reflektory, zatem co trzeba zrobic aby po zamontowaniu nowych lamp wszystko działało jak ta lala??
Mam nadzieje, że nie ma z tym większego problemu.
Ori Xenon zamiast zwykłych lamp
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jezeli na desce masz kontrolke od spalonych zarowek bedzie ci sie swiecic i jeszcze moze byc problem z regulacja wysokosci jezeli nie bedzie czujnikow na osiach
to jest nowy samochod w ktorym jest durzo elektroniki i nie mozna sobie czegos zalozyc tyloko w polowie.
Ja montowalem xenon do tuarega i to jeszcze skretny nie bylo to proste oba czujniki na osiach wiazki trzeba bylo robic modol LWR zamontowac i nawet can do lamp trzeba bylo ciagnac kostki nie pasowaly tez tzreba bylo inne a zakodowal wszystko serwis was-em
to jest nowy samochod w ktorym jest durzo elektroniki i nie mozna sobie czegos zalozyc tyloko w polowie.
Ja montowalem xenon do tuarega i to jeszcze skretny nie bylo to proste oba czujniki na osiach wiazki trzeba bylo robic modol LWR zamontowac i nawet can do lamp trzeba bylo ciagnac kostki nie pasowaly tez tzreba bylo inne a zakodowal wszystko serwis was-em