Tarcie przy skręcaniu przy kołach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Tarcie przy skręcaniu przy kołach
Mam taki problem.Przy skręconych kołach na maxa w lewo i w prawo słychać tarcie w kole,Na początku myślałem że to odudowa pod silnikiem odstaje i trze o koło.Jednak któregoś dnia coś robiłem przy zawieszeniu i patrze a końcówka drążka kierowniczego trze o wewnętrzną rant felgi.Czym to może być spowodowane???Mógł się skrzywić drążek???Acha ściąga mi na lewo
Nic innego nie pozostaje jak wybrać się z wizyta do warsztatu napewno opisany przez Ciebie problem trzeba rozwiązac szybko, w szczegolności że auto ściąga.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fc27abf292da2d6e][img]http://images27.fotosik.pl/126/fc27abf292da2d6em.jpg[/img][/url]
-
- Nowicjusz
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Problem występuje w golfie.Felgi to zwykłe stalówki `14 VW takie jak na foto poniżej tekstu
Ostatnio zmieniony ndz wrz 14, 2008 21:57 przez Pruszkowiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Tarcie przy skręcaniu przy kołach
A zbieżność zrobiona? Mocno trze?Pruszkowiak pisze:Mam taki problem.Przy skręconych kołach na maxa w lewo i w prawo słychać tarcie w kole,Na początku myślałem że to odudowa pod silnikiem odstaje i trze o koło.Jednak któregoś dnia coś robiłem przy zawieszeniu i patrze a końcówka drążka kierowniczego trze o wewnętrzną rant felgi.Czym to może być spowodowane???Mógł się skrzywić drążek???Acha ściąga mi na lewo
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.