A więc postanowiłem zmienić front w golfiku od jetty , front już kupiłem lamki też orginalne helli.
Moje pytanie brzmi jak mam podłączyć silniczki do lamp jetty bo tam ich nie ma , całą instalacje silnniczki posiadam orginalnie w golfie wszystko śmiga kwesta uruchomienia silniczków na lampach jetty , jest to możliwe?
Jak założyć regulacje świateł
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Jak założyć regulacje świateł
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
W praktyce tego nie robiłem, ale dać się da 
Może to Ci pomoże:

Silniczek regulacji w golfie i jettcie jest taki sam.
Może to Ci pomoże:

Silniczek regulacji w golfie i jettcie jest taki sam.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Jak tak teraz dokładniej spojrzałem w ETKĘ to zdaje się, że nie założysz tak łatwo tej regulacji. Okazuje się, że ta blacha (rama nośna) do której montujesz reflektor różni się numerem w wersji z manualną i elektryczną regulacją.grandilodz pisze:Może fotka coś pomorze
Manualna: 165 941 045E
Elektryczna: 165 941 045A
Być może w elektrycznej jest jakieś dodatkowe wycięcie, ale to może niech się już wypowie ktoś, kto się w to bawił w praktyce.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .