Na wstecznym biegu działa tylna wycieraczka, czemu???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Na wstecznym biegu działa tylna wycieraczka, czemu???
Od ponad roku nie zauważyłem tej przypadłosci. Jak mam włączone przednie wycieraczki i włącze wsteczny bieg to włącza mi sie tylnia wycieraczka a przednia zatrzymuje. Wybijam bieg wsteczny tylna sie zatrzymuje i przednia chodzi jak zawsze czemu?? W innych MK IV tego nie zauważyłem , a dopiero po roku to zauważyłem. Denerwuje mnie to bo jak pada lekko deszcz to nie mam mokrej tylnej szyby w czasie jazdy i jak sie zatrzymam i włacze bieg wsteczny to wtedy chodzi po suchej szybie. Jak to zdeaktywować- może ktos wie. Jak nie mam właczonej przedniej wycieraczki po wbiciu wstecznego wszystko jest ok nie chodzi wycieraczka.
Ostatnio zmieniony śr wrz 10, 2008 22:22 przez PinkFloyd, łącznie zmieniany 1 raz.
u mnie ja wbijam wsteczny jak pada deszcz to też włącza sie wycieraczka tylna.a za każdym razem jak włączam wsteczny to lewe lusterko ustawia sie na lewe tylne koło...potem (jak wracam na luz ustawia sie do pozycji jak ustawiłem do normalnej jazdy....tak ma być?? czy ktoś coś kombinował????ale w sumie jest to fajna sprawa:)
[ Dodano: 11 Wrz 2008 00:05 ]
tzn chodzi o prawe lusterko i prawe koło..
[ Dodano: 11 Wrz 2008 00:05 ]
tzn chodzi o prawe lusterko i prawe koło..