[MK 4] Czarna Podsufitka
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[MK 4] Czarna Podsufitka
Chciał bym upiększyć mojego Mk 4 o czarną podsufitkę.
Szukam czarnej podsufitki tak jak wychodziły z serii " 25th Anniversary Limited Edition "
czy może barwienie na czarny kolor ??
co sądzicie ??
Szukam czarnej podsufitki tak jak wychodziły z serii " 25th Anniversary Limited Edition "
czy może barwienie na czarny kolor ??
co sądzicie ??
Ostatnio zmieniony pt sie 15, 2008 11:55 przez MichuWlkp, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
HEh no projekt zacny:D we wnętrzu zrobiło by się bardziej kultowo :PP w koncu każde GTI oprócz mk3 i mk4 miało czarną podsufitę. Ale wydaje mi się że taką część to znajdziesz tylko na ebay.de bo w polsce raczej ciężko... GTI 25 jahre wyszło niewiele, dlatego też czesci do niego na rynku wtórnym jest niewiele
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Heh:D trudno mi powiedzieć, chyba nikt z forum tego nie robił jeszce ale zawsze warto spróbować Tylko niewiadomo jaki bedzie efekt końcowy. A chcesz to zrobić samodzielnie, czy oddać do jakigoś zakładu?? Orientowałeś się już na jakiej zasadzie będzie to barwienie??
P.S Wydaje mi się że dobrym rozwiązaniem byłoby pójść do jakiegoś tapicera i zapytać czy ma czarny materiał na podsufitkę, i po prostu ją na nowo obszyć czarnym materiłem
P.S Wydaje mi się że dobrym rozwiązaniem byłoby pójść do jakiegoś tapicera i zapytać czy ma czarny materiał na podsufitkę, i po prostu ją na nowo obszyć czarnym materiłem
Trzeba by sie zorientowac na forum BMW lub Seata bo w bmw M byla czarna podufitka i Leon Cupra tez na 100% mial czarna moze ktos sobie upodabnial auto do takiej wlasnie wersji. Zdaje sie ze na seat-racing byl taki temat. Sam bylbym chetny na takie zmiany ale trzeba pamietac ze podsufitka to nie wszystko. Slupki, lampki, oslony przeciwsloneczne. To wszystko trzeba by na czarne wymieniac. Chyba ze ktos by chcial to malowac struktora ale jak dlugo to wytrzyma ??
http://tiny.pl/2vm6
pozdro
pozdro
Ostatnio zmieniony pn sie 18, 2008 06:41 przez m10dy, łącznie zmieniany 1 raz.
- X tomicher X
- Mały gagatek
- Kontakt:
Temat po części mnie dotyczy. Śmigam leosiem i w przyszłości też będę zmieniał na czarną.
Zarejestruj się na Leon Clubie i będziesz mógł sobie dużo poczytać o zmianie podsufitki.
Sama podsufitka to jest pikuś, do tego dochodzą uszczelki, rączki, lusterka, te dwie klapy nad głowami itd...
Łap link bo bym jeszcze zapomniał : )
http://www.leonclub.pl/forum/index.php
Zarejestruj się na Leon Clubie i będziesz mógł sobie dużo poczytać o zmianie podsufitki.
Sama podsufitka to jest pikuś, do tego dochodzą uszczelki, rączki, lusterka, te dwie klapy nad głowami itd...
Łap link bo bym jeszcze zapomniał : )
http://www.leonclub.pl/forum/index.php