Samochod zdechl
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Samochod zdechl
Witam prosze pilnie o pomoc! Co moglo sie stac? posiadam golfa 3 1.6 AEA z 95 roku. Gdy odpalilem samochod to tak jakby slabiej chodzil silnik, jak zaczalem jechac i dawac gazu samochod tracil obroty i praktycznie stawal przy zmianie biegu kiedy wciskalem sprzeglo samochod dostawal obrotow kiedy znowu dalem wiecej gazu to zaczynal spowalniac i tracic obroty i po chwili zgasl i pupa:( samochod kreci ale nie chce juz zapalic nie mam pojecia co jest grane jutro pewnie pojdzie do mechanika ile moze wyniesc naprawa jesli ktos cos na ten temat wie?? Wszystko stalo sie z dnia na dzien gdy samochod stal na parkingu. Prosze o pomoc i z gory dziekuje
No to chyba kupa i poleci troche kasy. Pompa paliwa wogole u mnie nie pracuje nawet jak sie ja podlaczy pod zewnetrzne zasilanie, a jak sie podlaczy inna pompe paliwa to pracuje ale nie podaje paliwa do monowtrysku. I co to moze byc bo wiem ze mam alarm zalozony z immobilaiserem i odcina pompe paliwa i na to by wychodzilo ze tez monowtrysk odcina. jak sie naleje wachy do monowtrysku i pracuje na tej drugie sprawnej pompie to zapala. Jak cos to iskra jest elegancko wiec nie wiem co to moze byc zostawilem u mechanika ma zadzwonic zobaczymy co powie :/