Jaki olej do silnika 2.0 16V ABF??????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
piotr2 pisze:a co ma do tego mk3 czy mk4,przebieg stan a nie model.kiedys mk3 bylo nowe i pewnie syntetykiem zalane.
bo patrzylem na twoje zdjeci i dlatego napisalem mk3 tak trudno sie domyslec i jeszcze ja mam mk3 i dlatego tak napisane
nigdy nie jest tak nisko by nie mogło być niżej
7 cali czystej stali a wahacz o asfalt wali :)
7 cali czystej stali a wahacz o asfalt wali :)
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
o valvo nie trzeba szukac opini. to nie mobil, to po prostu jest dobre. ojcu zalalem valvo do diesla, przebieg ponad 220, zuzycie po kilku tys km zero. chlopaki na sr czesto wybieraja valvo do benzynek, do tych modowanych, szybkich i mocnych.piotr2 pisze:mam na mysli firme a nie lepkosc,o firmie chce uslyszec pozytywy jezdzacych a nie slyszacych cos tam...
Ostatnio zmieniony pn wrz 08, 2008 21:50 przez souler, łącznie zmieniany 1 raz.
Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
piotr2 pisze:ok dzieki za tyle pisania.wole intercars jak allegro,oddzialu nawet jak niema(dowiem sie) to wysla.koszt wysylki z allegro czy od nich pewnie b.podobny.souler pisze:Piotrek valvo dostaniesz w intercarsie
Gorzów Wielkopolski
ul. Słowiańska 59
Zielona Góra
ul. Dekoracyjna 8
Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo
- Andrzej32
- Ma gadane
- Kontakt:
Kto Ci tak powiedział ?? To półsyntetyk jest !!!souler pisze:10W60 półsyntetyk.
pelny syntetyk
[ Dodano: Sro Wrz 10, 2008 2:00 pm ]
To według Ciebie i ten i 10 W60 obydwa są syntetykami?? Coś kapke namieszałeszsouler pisze:5w50 valvoline. to jest pelny syntetyk.
[ Dodano: Sro Wrz 10, 2008 2:03 pm ]
http://allegro.pl/item430571014_valvoli ... y_f_v.html poczytaj troszke i pocztaj tez co pisze na opakowaniu! Piszesz o niewiedzy a sam tez jej nie posiadasz z tego wniosek.Bez obrazy oczywiscie.
Ostatnio zmieniony śr wrz 10, 2008 14:05 przez Andrzej32, łącznie zmieniany 1 raz.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=501684