(za przekladke płace 500+ pompa)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
ja 3 lata temu robiłem taki SWAP w swoim Golfie i nie żałuje, auto pali praktycznie tle samo przy spokojnej jeździe, osprzęt silnika jest mniej awaryjny a mocy wystarczy........ tzn mi na rok wystarczylo :green_fuck:BuganMKII pisze:Od dłuższego czasu zastanawiam się czy warto swapować silnik który zakupiłem od znajomego w dobrej cenie mnianowicie 1.8 PF
Wiesz 1.8 T itd to juz kwestia duzo wiekszej kasy... A jesli juz mialbym rzucac sie na cos z podobna moca to pewnie w pierwszej kolejnosci myslalbym o VR-ce.... ale to zupelnie inna historia i inna kasagumiś pisze:napewno znalezenie silnika 16v lub czegos równie mocnego bedzie ciezkie,te motory juz troche przeszły,ja bym proponował coś młodszego na przykład 1.8 t,silnik podatny na chip tuning,takze jak mocy braknie to mozna podciagnąć.
toffic pisze:ja 3 lata temu robiłem taki SWAP w swoim Golfie i nie żałuje, auto pali praktycznie tle samo przy spokojnej jeździe, osprzęt silnika jest mniej awaryjny a mocy wystarczy........ tzn mi na rok wystarczylo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości