Ja tez od niego mialem, nie chce oczywiscie nikogo oczerniac, mozliwe ze jakas lipna sztuka sie trafilaGrześko pisze:Olej mam od kolegi z forum elemenateur.
Prawda jest taka ze juz wiecej motula nie zaleje, moj MObil1 5w40 jest idealny
Moderator: G0 Karcio
Ja tez od niego mialem, nie chce oczywiscie nikogo oczerniac, mozliwe ze jakas lipna sztuka sie trafilaGrześko pisze:Olej mam od kolegi z forum elemenateur.
ja jak zmienię olej na dniach to będę miał porównanie między motulem z IC a Motulem od elemenatouraMatijas pisze:Ja tez od niego mialem, nie chce oczywiscie nikogo oczerniac, mozliwe ze jakas lipna sztuka sie trafila
masz moze poprzednia banke od motula z IC?? identyczne sa??ja jak zmienię olej na dniach to będę miał porównanie między motulem z IC a Motulem od elemenatoura
czyli mialem pecha :green_fuck:jasiek21 pisze:Matijas napisał/a:
identyczne sa??
takie same
nie w kosmos tylko w mocsouler pisze:zaprzal napisał/a:
ja nie wierze w takie cuda poza tym w przyrodzie nic nie ginie, skoro olej nie odbiera temperatury z silnika to gdzie ona sie podziewa?
panie w kosmos idzie
Dużo, ja mam Costrola 10W60 i max temp to 92*C tak to ok 78-82Goofi pisze:Ja smigam od dwoch zmian na Motulu i jest dobrze, bierze olej symbolicznie, rok temu jak na autostradzie butowalem do deski przez kilkanascie minut, to w goracy wieczor to MFA pokazalo 112 stopni i to byl max jaki zaobserwowalem, jezdzac na co dzien jest 88
Wlasnie dlatego, my z muminem w ibizie na grubych modach mamy olej do 108st po kilkunastu minutach butowania z max obrotami przy temp 30st na zewnatrz, na 10W40 bylo ponad 112st, i moze bylo by wiecej tylko szkoda bylo juz silnika butowac.toffic pisze:10W60
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości