Magnat Ultra 690 (Warto czy nie warto?)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- TUTENHAMON
.....co do tego FAQ....
Jak już powiedziałem milion razy.
Mnie to nie obchodzi jak sie składa audio. Wiem to bardzo dobrze i wiem jaka jest różnica w graniu itd
ALE
Ja się pytam czy takie za tą cene brać czy inne.
Inne rzeczy mnie totalnie nie interesują, ile razy i w ilu językach mam to powiedzieć, aby ktoś mnie wkońcu zrozumiał
Jak już powiedziałem milion razy.
Mnie to nie obchodzi jak sie składa audio. Wiem to bardzo dobrze i wiem jaka jest różnica w graniu itd
ALE
Ja się pytam czy takie za tą cene brać czy inne.
Inne rzeczy mnie totalnie nie interesują, ile razy i w ilu językach mam to powiedzieć, aby ktoś mnie wkońcu zrozumiał
- TUTENHAMON
Chyba jednak nie możesz zrozumieć więc ci wyjaśnie widzisz większosć osób które odpowiadają ci w tym temacie nie powiedzą ci czy warto czy nie ponieważ oni znają prawa audio panujące w samochodzie. Jak wiesz głosniki z tyłu inne niż sub nie mają prawa bytu. Drugi błąd to elipsa żadne inne głośniki niż okrągłe nie odzwierciedlają fali w prawidłowy soposób. Teraz już zapewnie zauważysz dlaczego dla świętego spokuju ktoś ci napisze bierz i się ciesz. Nikt konkretnie nie uzasadni swojej wypowiedzi - powód już właśnie poznałeś. To logiczne.
TUTENHAMON
- TUTENHAMON
kolega ma magnata 3-way tyle że okragłe 20cm i graja nawet fajnie wiec pewnie te tez beda spoko. Sam na tyle mam jajka i jestem zadowolony. Mam tez skrzynke, odcinam polowe mocy z tylu i jest spoko. A jak jade gdzies w trase to skrzynke wystawiam a wtedy sie jajka przydaja.
http://misza1982.digart.pl
www.fotomisza.yoyo.pl
moje wypociny :)
www.fotomisza.yoyo.pl
moje wypociny :)