Pęknięta sprężyna Golf III TDI 90 KM 94r.
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Jak w temacie, otóż pękła mi sprężyna w przednim prawym zawieszeniu. Nie byłoby problemu gdyby zawiecha była standardowa, ale nie jest. Czy ktoś wie coś o ziewieszeniu w golfie III wersja 1,9 TDI GT Special, rok 94 grudzień, 90 KM 1Z i do tego variant. Nie ja ewentualnie zmieniałem na inne, ale mam jakieś chyba sachs'y zielone -60/-40.(chyba) Dodam, że w czerwcu na scieżce podczas przeglądu wyniki zawieszenia były dużo ponad normę. Nie wiem jakie mam założyć teraz sprężyny chociaż na przód. Doradźcie coś.
kolejny raz trzabe pisac ze sportowego zawiasu nie sprawdza sie na scierzce bo wychodza glupoty!qfel1971 pisze:Dodam, że w czerwcu na scieżce podczas przeglądu wyniki zawieszenia były dużo ponad normę
po 2 czeka cie wymiana 2 przednich sprezyn wybierz jakie chcesz obnizenie poprostu i kup odpowiednie do modelu
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
nie pisalem tego zebys musial koneicznie u mnei kupowac
ale mozna kupic same przody cena ok 60% kompletu
ale mozna kupic same przody cena ok 60% kompletu
http://www.mapet-TUNING.com
- DieselPower
- Ma gadane
Witam podepnę się pod temat.
Pękła mi sprężyna z lewej strony.
Moje pytanie brzmi czy można wrzucić sprężyny z 2białymi/2zielonymi kropkami
Zamiast 1zielonej/4białych obie latały w 1.9 tdi tyle że te drugie są z kombi a mój to hatchback
Pękła mi sprężyna z lewej strony.
Moje pytanie brzmi czy można wrzucić sprężyny z 2białymi/2zielonymi kropkami
Zamiast 1zielonej/4białych obie latały w 1.9 tdi tyle że te drugie są z kombi a mój to hatchback
Przeglądam forum =]