pytanie dotyczace orginalnego zawieszenia gti
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
pytanie dotyczace orginalnego zawieszenia gti
mam pytanie brat kupił obnizonego golfa 3 w wersji gti i musi wymienic z tyłu amorki jakie ma kupic?
56% to jeszcze nie tak od razu do wymiany troszke jeszcze mozesz pojezdzic do wymiany sa jak jest 40-45%
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
Dla pewnosci sprawdz je jeszcze na innym testerze. Z doswiadczenia wiem ze takie badanie mozna sobie o kant potluc. Na kazdym testerze moga wychodzic skrajnie rozne wyniki. Napewno wyniki pomiarow beda malorzetelne z warsztatow ktore od razu oferuja sprzedaz amorkow i innych elementow zawiechy :green_fuck: A 56% to jest jeszcze calkiem dobry wynik.piotrus23 pisze:brat lubi miec wszycho sprawne to co polecacie
Ostatnio zmieniony czw wrz 04, 2008 10:30 przez rtk, łącznie zmieniany 1 raz.
tył tłucze jak cholera 56%sprawnosci a 50% nie sprawnosci podajcie mi jakis link a cena to cos kolo250zł za 2sztrtk pisze:Dla pewnosci sprawdz je jeszcze na innym testerze. Z doswiadczenia wiem ze takie badanie mozna sobie o kant potluc. Na kazdym testerze moga wychodzic skrajnie rozne wyniki. Napewno wyniki pomiarow beda malorzetelne z warsztatow ktore od razu oferuja sprzedaz amorkow i innych elementow zawiechy :green_fuck: A 56% to jest jeszcze calkiem dobry wynik.piotrus23 pisze:brat lubi miec wszycho sprawne to co polecacie