Tak jak w temacie-o ile dobrze pamiętam tam jest taka blaszka którą trzeba z powrotem odgiąć.Mogę prosić o zdjęcie, która to i w którą stronę podgiąć?
Czy da się to zrobić bez rozkręcania kolumny kierowniczej? A jeżeli nie, to co mam rozebrać?
Dzięki z góry wszystkim za odpowiedzi.
Nie działają krótkie światła (mijania)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
dominik7
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Nie działają krótkie światła (mijania)
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkioSjUFKyMHzqmuU0GfCiXEIgR5re3-DV5-g48EwFKSNS3s23AQ
- majster heniek
- Forumowy spamer :)

- Auto: Jest
- Silnik: też
musisz odkręcić kierownicę , dolną osłonę kolumny , zobaczysz 2 śrby co trzymają manetki odkręcasz je , lekko unosisz do góry i odczepiasz wtyczki , odrazu napiszę że nie ma blaszki za to jest przy manetce od wycieraczek przełącznik długi-krótkie raczej nie do naprawy jeśli styki są wypalone i tą manetkę trzeba wymienić całąTak jak w temacie-o ile dobrze pamiętam tam jest taka blaszka którą trzeba z powrotem odgiąć.Mogę prosić o zdjęcie, która to i w którą stronę podgiąć?
Czy da się to zrobić bez rozkręcania kolumny kierowniczej? A jeżeli nie, to co mam rozebrać?
niech mnie ktoś poprawi jak coś nie tak napisałem