problem z uszczelka :(

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

djgrzesiek

problem z uszczelka :(

Post autor: djgrzesiek » pn wrz 01, 2008 11:50

witam :grin: niewiecie gdzie mode nabyć uszczelke całą albo tylko dolną jej czesc bo już jest na wykończeniu i uszczelke do drzwi, na giełdzie byłem i w kilku sklepach i nigdzie nie maja, do serwisu Vw-ja nie wybieram sie bo tam mnie napewno niezle poczlicza

Obrazek

Awatar użytkownika
majster heniek
Forumowy spamer :)
Auto: Jest
Silnik: też

Post autor: majster heniek » pn wrz 01, 2008 11:57

djgrzesiek pisze:niewiecie gdzie mode nabyć uszczelke całą albo tylko dolną jej czesc bo już jest na wykończeniu i uszczelke do drzwi, na giełdzie byłem i w kilku sklepach i nigdzie nie maja, do serwisu Vw-ja nie wybieram sie bo tam mnie napewno niezle poczlicza
daj ogłoszenie w dziale Kupię to używkę napewno dostaniesz , z nową to już problem

Obrazek
Zielony utonoł , siwy sprzedany , ale jest swartz

Awatar użytkownika
Maćkooo

Post autor: Maćkooo » pn wrz 01, 2008 16:26

Najlepiej poszukaj dolnej. Jest to metalowa podstawka z gu8mowa wkładką. Ta guma sie raczej nie niszczy w przeciwienstwie do metalowej podstawy. W sklepie zawołali ponad 100zł. Wiec pojechałem na szrot i za 25 zł dostałem to w eleganckim stanie. To jedyna bodaj opcja czyli szrot lub sklep z czesciami uzywanymi.

Pomagają Tobie , pomagaj innym - pisz jak rozwiązałeś swój problem.
Zawsze do przodu :D

http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related

Awatar użytkownika
sewooo
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: sewooo » pn wrz 01, 2008 16:29

Maćkooo,
ja też na szrocie uszczelek szukałem można też inne ciekawe rzeczy znaleźć :helm:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”