[MK4] jakie wybrać reflektory soczewkowe?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
witaj, ja na twoim miejscu wybrałbym czarne, ale nie zastanawiałeś sie jakim światłem świecą ringi?? bo z tego co widziałem są takie co świecą na żółto- wtedy to zbytnio ładnie nie wygląda. na twoim miejscu prosiłbym o przykład zdjęcia z zapalonymi ringami
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1807202#1807202&sid=b9f6c47b4a768b891e3f6cf57ab0d82c]Zobacz moje cudo[/url]
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
srebrne znikną gdzies w tłumie
Bedą wyglądac jak seria na soczewce tak troche blabo
czarne mmmm eleganto do tego gril bez znaczka i juz masz ciekawy front niby serja ale jednak inny zastanawiajęcy i przyciągający wzrok
Takie jest moje zdanie
Osobiście lubie delikatne przeróbki i właśnie te czarne lamki zaliczają się do nich
Pomyśl też o niestandardowych tylnych lampach np dymiony clar lub coś na ledach
Bedą wyglądac jak seria na soczewce tak troche blabo
czarne mmmm eleganto do tego gril bez znaczka i juz masz ciekawy front niby serja ale jednak inny zastanawiajęcy i przyciągający wzrok
Takie jest moje zdanie
Osobiście lubie delikatne przeróbki i właśnie te czarne lamki zaliczają się do nich
Pomyśl też o niestandardowych tylnych lampach np dymiony clar lub coś na ledach
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
to prawie tak jak u mnie ale zostawilem znaczek zeby widzieli co nadjezdzamontana2 pisze:Lampki już kupiłem, wybór padł na czarne. Lampy są bez ringów, takie jakie chciałem bo z ringami mi sie nie podobają. Wyglądają rewelacyjnie po zamontowaniu, normalnie miodzio, na żarówkach świecą doskonale, dwa razy lepsza widoczność jak na oryginalnych lampach, już nie długo zakładam xenon, a teraz w planach grill bez znaczka pryśnięty na czarno :green_fuck:
montana2, cena dobra na ten gril i mi osobiscie podoba sie ta zaślepka bo przy sprzedazy auta potecjalny nie"tuningowiec"moze powrocic do oryginału
takie moje zdanie
a lampy tylne polecam HELLA MAGIC COLOUR kolor zaleznie od koloru twojej budy
http://www.allegro.pl/search.php?string ... &country=1
takie moje zdanie
a lampy tylne polecam HELLA MAGIC COLOUR kolor zaleznie od koloru twojej budy
http://www.allegro.pl/search.php?string ... &country=1
montana2, http://www.allegro.pl/ite...ne_diodowe.html
ciekawe co to za renomowana niemiecka firma sonar??od hbm?
ciekawe co to za renomowana niemiecka firma sonar??od hbm?
- Mateuszsnc
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Mateuszsnc
- Mały gagatek
- Kontakt:
montana2, sonar to chiny moim zdaniem przednie lampy to szmelc co hella to hella
ja nie wiem co ci podejdzie ja w srebrnym aucie miałem niebieskie kierunki z przodu mi sie podobało nie wiem jak ci podpasuje
no własnie z tyłu to tragedia kable luzem wszystko sprawia wrazenie jak by miało sie zaraz rozpaść
ja nie wiem co ci podejdzie ja w srebrnym aucie miałem niebieskie kierunki z przodu mi sie podobało nie wiem jak ci podpasuje
no własnie z tyłu to tragedia kable luzem wszystko sprawia wrazenie jak by miało sie zaraz rozpaść
Ostatnio zmieniony pn wrz 08, 2008 17:26 przez Fahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
[MK4] jakie wybrać reflektory soczewkowe?
Panowie minęło troszke czasu od załozenia tematu wiec, pewnie macie pewne info jakiej firmy zakupić lampki na soczewce do MKIV.
lampki oczywiście bez ringów z czarnym srodkiem
jak z jakością DEPO?
na aukcjach widze fk/depo-kto to robi tak na prawde?
czy ktoś jeszcze produkuje takie lampki"?
lampki oczywiście bez ringów z czarnym srodkiem
jak z jakością DEPO?
na aukcjach widze fk/depo-kto to robi tak na prawde?
czy ktoś jeszcze produkuje takie lampki"?
Ostatnio zmieniony czw sty 27, 2011 17:17 przez Fahoo, łącznie zmieniany 1 raz.