Co daje BRA? Czy nie rysuje maski? Czy nie odparza lakieru?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Co daje BRA? Czy nie rysuje maski? Czy nie odparza lakieru?
jak w temacie co sądzicie o BRA?
BRA jest potrzebna?
czy BRA nie niszczy lakieru?
kiedy zakładacie BRA?
BRA jest potrzebna?
czy BRA nie niszczy lakieru?
kiedy zakładacie BRA?
Ostatnio zmieniony czw sie 28, 2008 21:30 przez Fahoo, łącznie zmieniany 8 razy.
-
wojtas4589
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt:
wojtas4589, podobno ma chronic front od kamieni i innych gó....
ale u nas zakłada sie ten ocieplacz dla wyglądu?
ale u nas zakłada sie ten ocieplacz dla wyglądu?
Ostatnio zmieniony czw sie 28, 2008 21:38 przez Fahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wojtas4589
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt:
a kto ci tak broni uszyj i zakladaj na caly zderzak.ja zawsze przed deszczem albo po sciagam bre aby lakieru nieodparzyc i wysuszyc.niewiem czy rysuje ja dla zabezpieczenia raz na 2-3 tyg jade maske pastą tempo.wole na zimne dmuchac.czy to ladnie wyglada kwestia gustu,jednemu nie innemu tak.mi sie podoba wiec mam.a jesli komus sie niepodoba niech sie niepatrzy i tyle.mi tez sie niepodobaja agrotuningowe zderzaki itp ale komus tak i je zaklada i w nosie ma moje zdanie.mahoo pisze: zakładałoby się to na cały zderzak, wtedy miałoby to sens
No tak jak piszesz, kwestia gustu
Ale to że nie podoba mi się BRA, nie znaczy że kocham agrotuningowe zderzaki z żywicy
Ale to że nie podoba mi się BRA, nie znaczy że kocham agrotuningowe zderzaki z żywicy
Ostatnio zmieniony czw sie 28, 2008 20:54 przez mahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2219443 - mój kopciuch @168KM/402Nm Dynosoft
- m1chal
- Gadatliwa bestia

- Auto: Golf 1 Cabrio
mi bra porysowała maske w miejscach gdzie są te dwie wypustki, ale to chyba przez to ze mialem ja slabo poprzyczepiana pod spodem do maski i latala na masce przy duzych predkosciach
na lans po miescie gdzie sie jezdzi w miare wolno bra nie powinna narobic wiekszych szkod, poniewaz nie bedzie sie poruszala na masce tak jak powyzej 100 np.
a jest to kwestia gustu. mi sie bra podoba dlatego mialem w tym sezonie i w poprzednim
na lans po miescie gdzie sie jezdzi w miare wolno bra nie powinna narobic wiekszych szkod, poniewaz nie bedzie sie poruszala na masce tak jak powyzej 100 np.
a jest to kwestia gustu. mi sie bra podoba dlatego mialem w tym sezonie i w poprzednim
Mk2 1V by m1chal - sprzedany
viewtopic.php?f=87&t=59790&start=0
viewtopic.php?f=87&t=59790&start=0