nie pali i nie jeżdzi na PB
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie pali i nie jeżdzi na PB
problem taki jak w temacie, przeczytalem juz o tym wiele ale nadal nie wiem co jest grane
odlączylem na poł godziny wtyczke od kompa i nic, pompa chyba sprawna bo w baku mam caly czas ponad 1/4 i po przekreceniu kluczyka slychać ze pompa paliwa pracuje, jakieś pomysły sugestie? dzieki z góry za pomoc
odlączylem na poł godziny wtyczke od kompa i nic, pompa chyba sprawna bo w baku mam caly czas ponad 1/4 i po przekreceniu kluczyka slychać ze pompa paliwa pracuje, jakieś pomysły sugestie? dzieki z góry za pomoc
http://www.audi80.pl/coupe-moja-niunia-z-mini-pakietem-z-s-ki-vt32366.htm#343165
- Paweł Marek
- V.I.P.

np sprawdź czy nie rozlutowały się kable dochodzące od sterownika LPG do kabla zailającego wtryskiwacz we wtrysku. Rozumiem że masz LPG i na nim pracuje. Napisz to wyraźnie , oraz typ instalacji gazowej, czemu mamy sie różnych rzeczy domyslać.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Wymiana fitra paliwa na dzieńdobry , kiedy go wymieniałeś , odpiąć wężyk przy filtrze buteleczka niech ktoś zał zapłon zobaczymy czy pompa pompuje jeżeli tak to coś z monowtryskiem , niestety eRPki są czułe pod tym względem , druga możliwość to syf zapchał smg w baku ale najpierw buteleczka i weżyk i pompujemy , filtr paliwa pod podlogą z prawej strony pod pasażerem.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
tak, na lpgh chodzi cacy instalka drugiej generacji sterownik AL 650Paweł Marek pisze:Rozumiem że masz LPG i na nim pracuje
a zeby tą pompe sprawdzic to trza wypiąć wezyk od filtra czy od monowtrysku wystarczy? bo przez jakis czas nie mam dostepu do kanalu
http://www.audi80.pl/coupe-moja-niunia-z-mini-pakietem-z-s-ki-vt32366.htm#343165
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Możesz od monowtrysku
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
więc tak Paweł Marek miałeś rację odpięty byl kabel od wtrysku do masy aku, podpiołem go i auto odpaliło na pb na dotyk ale po dziesieciu sekundach pracy na wolnych obrotach znów zgasł i nie pali paliwo dochodzi na bank bo po odpieciu przewodu i przekreceniu kluczyka sikło benzyną jak z wozu strazackiego a auto dalej nie jezdzi na pb i nie pali na pb:/