Jak wyciągnąc radio w New Beetle/cicho na zmieniarce-mp3 ???
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jak wyciągnąc radio w New Beetle/cicho na zmieniarce-mp3 ???
jak w temacie musze podłaczyc interfej mp3 a walcze z wyciagnieciem radia jak ktoś zna jakis magiczny sposob i moze mnie pokierowac to wielkie dzieki pozdr
Ostatnio zmieniony śr sie 27, 2008 22:09 przez cezary3, łącznie zmieniany 1 raz.
MK4 US VR6 GTI
MK2 US Westmoreland Year One
Bora V6 4motion
MK2 GTI 16V 86' Year One
"wyjmaki" wygladaja tak:
trzeba je wepchnac (scietym/zaokraglonym do srodka radia) do oporu az cos pyknie.
wtedy ciagniesz za wejscie kasety.
nie ma zadnych srub, moze ciezko wychodzic bo jest unieruchomione za pomoca przyklejanych filcowych tasm aby konsola nie trzeszczala na nierownosciach
jezeli jednak nie mozesz wyjac to obawiam sie ze ktos pakowal tam nieodpowiednie narzedzie i powyginal/polamal zatrzaski
pozdr
[ Dodano: 26 Sie 2008 22:26 ]
he he... tez zamontowalem sobie fejsa "Line In Aux" zamiast zmieniarki.
ale troche moja mp3-ka za cicho gra
trzeba je wepchnac (scietym/zaokraglonym do srodka radia) do oporu az cos pyknie.
wtedy ciagniesz za wejscie kasety.
nie ma zadnych srub, moze ciezko wychodzic bo jest unieruchomione za pomoca przyklejanych filcowych tasm aby konsola nie trzeszczala na nierownosciach
jezeli jednak nie mozesz wyjac to obawiam sie ze ktos pakowal tam nieodpowiednie narzedzie i powyginal/polamal zatrzaski
pozdr
[ Dodano: 26 Sie 2008 22:26 ]
he he... tez zamontowalem sobie fejsa "Line In Aux" zamiast zmieniarki.
ale troche moja mp3-ka za cicho gra
Ostatnio zmieniony wt sie 26, 2008 22:19 przez beetle, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzycho, black new beetle 2.0i apk>aqy '99
www.newbeetle.pl
www.newbeetle.pl
no dobra nie jestem na tyle cierpliwy żeby czekać na wyjmaki wiec wziąłem sie do walki po obejrzeniu zdjęć wyjmaków od beetle(wielkie dzięki nota bene) pomyślałem co mam w domu co moze to przypominać no i wpadłem..............pilniczki do paznokci
...................................po 30min prob i błedów wyjszlo pozniej jeszcze walka ze złączkami no i pyrka.................no i niestety tak jak napisał Beetle..............gra cicho ciszej niż radio moze ktos mądry wiedziałby jak to podkęcić .......wilkie dzieki za pomoc pozdr
...................................po 30min prob i błedów wyjszlo pozniej jeszcze walka ze złączkami no i pyrka.................no i niestety tak jak napisał Beetle..............gra cicho ciszej niż radio moze ktos mądry wiedziałby jak to podkęcić .......wilkie dzieki za pomoc pozdr
Ostatnio zmieniony śr sie 27, 2008 22:23 przez cezary3, łącznie zmieniany 3 razy.
MK4 US VR6 GTI
Bora V6 4motion
MK2 GTI 16V 86' Year One
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
No to ciche granie na wejściu zmieniarki CD to taka przypadłość tych interfejsów. Z kolegą kombinujemy jak to obejść, ale puki co pomaga tylko ingerencja w układ radia. Były próby z przedwzmacniaczem, ale finalnie efekt był mizerny, poza tym samo radio posiada wbudowany przedwzmacniacz na torze CD. Ponieważ płyta CD ma lepszą dynamikę niż wyjście słuchawkowe odtwarzacza, a sygnał jest jeszcze w radiu tłumiony.
a ja myslalem ze to wina mojej badziewnej mp3-ki
to krecenie glosnoscia przy przejsciu radio/mp3 jest upierdliwe.
tez pomyslalem o dostawieniu dodatkowego przedwzmacniacza i szukam odpowiedniej konstrukcji.
jak ktos znajdzie i przetestuje jakies sensowne rozwiazanie to prosze o info.
to krecenie glosnoscia przy przejsciu radio/mp3 jest upierdliwe.
tez pomyslalem o dostawieniu dodatkowego przedwzmacniacza i szukam odpowiedniej konstrukcji.
jak ktos znajdzie i przetestuje jakies sensowne rozwiazanie to prosze o info.
Krzycho, black new beetle 2.0i apk>aqy '99
www.newbeetle.pl
www.newbeetle.pl
a moze ktos zna jakis znacząco i rozniąco głośniej grajacy mp3 player zauwazyłem tez ze dobrze zgrane mp3 pliki graja duzo głosniej...............moze ta cala dywagacja wydaje sie smieszna ale jet kicha jak ktos lubi głosno słuchac w furce a tu taki niedosyt..........a no i z kasetki słychac tak samo głosno co z radia...dziwne..pozdr
Ostatnio zmieniony śr sie 27, 2008 22:31 przez cezary3, łącznie zmieniany 1 raz.
MK4 US VR6 GTI
Bora V6 4motion
MK2 GTI 16V 86' Year One