na dniach bede mial poszerzane staluweczki "14" przód 7,5 195/40 a tyl 9 195/45 i glebe chce zrobic bo gwincik juz siedzi

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
280mm byly chyba tylko w G60 i rallyemalutki pisze:zalozyc tarcze z gti (np 280-proszemnie poprawic jak sie myle
ja z doświadczenia wiem ,że TRW należą raczej do twardych klocków,Ferodo są miększememekk222 pisze:klocki trw do nich sa miekkie nie piszcza
na poczatek sprawdz uklad hamulcowy:porzadne tarcze, klocki, plyn, sprawdz czy zaciski pracuja poprawnie, sprwdz tylne bebny a w samej ostatenczosci zastanow sie nad zmiana wielkosci tarczdjgrzesiek pisze:zmienic chce hamulce z takiego powodu ze te nie hamuja wogle i zbieram opinie czy hupic takei same tarcze i zaciski porzadne czy jak robic to robic raz a porzadnie bo w koncu to moje auto i sobie fundnąć jakieś wieksze tarcze
CHamulce,Chamulcowy,stalUweczki,napewno
polonista się odezwałFahoo pisze:djgrzesiek, tu nie chodzi o papiery tylko o to ze co jak co ale takie wyrazy jak Cytat:
CHamulce,Chamulcowy,stalUweczki,napewno
to mozna pisac bez błędów
admin gdzie jestes???????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 65 gości