Głośniki w Golf 4 Special
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Głośniki w Golf 4 Special
Jestem ciekaw co siedzi w przednich drzwiach i tak ładnie gra. Rocznik Golfa 2002. Wersja Special.
Szukałem, ale do niczego sensownego się nie dokopałem.
Byłbym wdzięczny za info.
Zdr.
Szukałem, ale do niczego sensownego się nie dokopałem.
Byłbym wdzięczny za info.
Zdr.
- X tomicher X
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Seryjne radio. Ok. 4x25W max. Do tego głośniki firmy nokia, lub Philips, bo takie też spotkałem przy demontazu w jednym aucie. Zwykłe papierowe głośniki.
Audio w MK4 gra lepiej niż w innych ze względu na dobrą konstrukcję drzwi, choć to nadal fabryczne niegrające audio. Jak posłuchasz czegokolwiek lepszego to już nie będziesz tak chwalił. Ale ważne, że Ci odpowiada.
Audio w MK4 gra lepiej niż w innych ze względu na dobrą konstrukcję drzwi, choć to nadal fabryczne niegrające audio. Jak posłuchasz czegokolwiek lepszego to już nie będziesz tak chwalił. Ale ważne, że Ci odpowiada.
Wiem, że to nie jakieś pro car audio, ale pytam, bo rzadko spotyka się fabryczne audio (na seryjnym radiu!), które gra tak głośno, że kompletnie nie słychać, co mówi do Ciebie pasażer i mało tego - przy takiej głośności bas nadal jest czysty i głęboki, że można by posądzać o jakąś przyzwoitą skrzynię w bagażniku.Kubus20 pisze:Seryjne radio. Ok. 4x25W max. Do tego głośniki firmy nokia, lub Philips, bo takie też spotkałem przy demontazu w jednym aucie. Zwykłe papierowe głośniki.
Dzięki za info.
Pozdr!
Jesteś szczęściarzem jeśli podoba Ci sie jak gra seryjne CA ......... dużo kasy zaoszczędzisz ............tylko te porównanie basu z przodu do "przyzwoitej" skrzynki jest nie na miejscu ,no chyba ,że nie słyszałeś dobrej skrzynki .saib pisze:Wiem, że to nie jakieś pro car audio, ale pytam, bo rzadko spotyka się fabryczne audio (na seryjnym radiu!), które gra tak głośno, że kompletnie nie słychać, co mówi do Ciebie pasażer i mało tego - przy takiej głośności bas nadal jest czysty i głęboki, że można by posądzać o jakąś przyzwoitą skrzynię w bagażniku.