Co to za wezyk?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Co to za wezyk?
Jak juz pisalem w innym poscie ktory zostal zamkniety mam problem ze spadkiem mocy. Dzisiaj otworzylem maske i zaczalem przygladac sie przewodom. Znalazlem jeden rozlaczony weżyk. Wiecie do czego on sluzy?? Czy to on moze byc przyczyna spadku mocy?? Dodam ze nie zawsze moc spada czasami jest ok. Poniżej zamieszczam zdj.
Ostatnio zmieniony sob sie 23, 2008 16:26 przez di4blos, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety po zalożeniu tego weżyka problem nie ustal:/ a polega on na tym ze turbina dziala dobrze dopuki auta nie wkrece tak do 3800 do 4000 obrotow na minute w tedy turbina sie wylacza i wlaczy sie ponownie dopiero po zgaszeniu i odpaleniu silnika. Czy problem może lezec w tym ze nie wykasowalem tego bledu z komputera w samochodzie??
sory ze odswiezam stary temat ale rozwiazalem swoj problem.
Wydaje mi sie ze wina lezala po stronie zle podlaczonego wezyka a wlasciwie jego zlym poprowadzeniu. Wezyk zaznaczony ponizej jest prawidlowo podlaczony a jak byl podlaczony wczesniej widac w moim pierwszym poscie.
ps. jak narazie przejechalem 30km prawie caly czas z pedalem w podlodze i obrotami powyzej 3tys. obr
Wydaje mi sie ze wina lezala po stronie zle podlaczonego wezyka a wlasciwie jego zlym poprowadzeniu. Wezyk zaznaczony ponizej jest prawidlowo podlaczony a jak byl podlaczony wczesniej widac w moim pierwszym poscie.
ps. jak narazie przejechalem 30km prawie caly czas z pedalem w podlodze i obrotami powyzej 3tys. obr